• Haberler
  • Güncel
  • Şair yazar Nazife Nazan Ilıkçı'nın 'Düşlerimden Çık Gel Bana' kitabına yoğun ilgi

Şair yazar Nazife Nazan Ilıkçı'nın 'Düşlerimden Çık Gel Bana' kitabına yoğun ilgi

Gazetemiz yazarı Nazife Nazan Ilıkçı'nın 'Düşlerimden Çık Gel Bana' kitabı, yayınlandığı günden beri ilgiyle okunuyor. Şair yazar Nazife Nazan Ilıkçı, kitabının içeriği hakkında yaptığı açıklamada, 'Düşlerimden Çık Gel Bana', yoğun duygularla yazılmış bir şiir kitabı olduğunu belirtti.

Kitap, hasret, özlem, aşk ve sevda gibi temaları işleyen, sevgiliye ulaşamayan mektupları içeren bir derleme.

Geçtiğimiz yıl okurlarıyla buluşan kitap, yayınlandığı günden bu yana büyük ilgi görmektedir. Şair yazar Nazife Nazan Ilıkçı, kitapta okuyucuların yüreğine dokunacak, içlerini sızlatacak, geçmişe ait kendilerinden bir anı bulabileceğini ifade etti. Kitapta, yaşanmamış, yaşanamamış duyguların kaleme alındığı birçok şiir yer almaktadır. Bu şiirler, yurt içi ve yurt dışında birçok takdirname ve plaket alarak ödüle layık görülmüştür. 

"Düşlerimden Çık Gel Bana" aynı zamanda bestekarlar tarafından bestelenen şiirlerin de yer aldığı bir şiir kitabıdır. Kitabın yurtdışında da satışı yapılmaktadır. Böylece yazarın eserleri uluslararası arenada okuyucularla buluşmaktadır. Nazife Nazan Ilıkçı, kitabının yurt içi ve yurt dışındaki okurlarından gelen olumlu geri bildirimlerden memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

"Düşlerimden Çık Gel Bana" kitabıyla ilgili olarak Nazife Nazan Ilıkçı'nın okuyucularıyla sıkça buluştuğu etkinlikler ve imza günleri düzenlediği bilinmektedir. Kitap, şiir severlerin kitaplıklarındaki yerini alarak edebiyat dünyasında ses getirmiştir.

Nazife Nazan Ilıkçı, edebiyat tutkunlarına duyduğu sevgi ve saygıyla, şiirlerinin ve yazılarının takipçileri arasında derin izler bırakmayı amaçladığını belirtti. "Düşlerimden Çık Gel Bana" kitabının başarısı, yazarın kendine özgü üslubu ve duygu yüklü içeriğiyle yakaladığı etkileyici dengeye dayanıyor.

Ilıkçı kitapla ilgili yaptığı açıklamada “‘Düşlerimden Çık Gel Bana’ isimli şiir kitabı çok yoğun duygularla yazılmış olup içinde hasret, özlem, aşk, sevda sevgiliye ulaşamayan mektupların bulunduğu şiir kitabıdır. Kitap geçtiğimiz yıl okuyucularla buluşmuş yayınlandığı günden bu yana yoğun ilgi gören kitapta okuyucular kendinden bir parça bulmuştur. Yaşanmamış, yaşanamamış duyguların kaleme alındığı kitapta bir kaç şiir yurtiçi ve yurtdışı olmak üzere birçok takdirname ve plaketle ödüllendirilmiştir. Yine içinde bestelenen şiirlerin bulunduğu ‘Düşlerimden Çık Gel Bana’ isimli şiir kitabın yurtdışında da satışı mevcuttur” dedi. 

Şair yazar Nazife Nazan Ilıkçı’nın Düşlerimden Çık Gel Bana kitabında yer alan Sitem isimli şiiri;

SİTEM

Ey benim Vefa bilmeyenim

Ey benim çaresizliğim

Kaçtıkca  yakalandım

Sevdikçe yaralandığım

 

Ey benim mutluluğumun nedeni

Ey benim gözyaşlarımın sebebi

Özlemiyle  kayboldum

Öfkesi ile yok olduğum yarim

 

Ey benim dermansız derdim

Ey Benim kırık kalbim

Can dediğim gönül verdiğim

Cennet bildiğim Yarim

 

Senin olanı incitmekten çekinmeyen

Kıymet nedir bilmeyen

Koca bir aptalsın sen

Yakan senken yanansa yine sen 

Bakmadan Geçme