• Haberler
  • Güncel
  • Şair-Yazar Mustafa Işık'ın yeni kitabı çıktı 'Hece eksiği şiirler' okuruyla buluştu

Şair-Yazar Mustafa Işık'ın yeni kitabı çıktı 'Hece eksiği şiirler' okuruyla buluştu

Kültür ve sanata eserleriyle önemli katkı sunan şair-yazar Mustafa Işık'ın, sekizinci kitabı olan ve tamamı hece vezniyle yazılmış şiirlerinden oluşan 'Hece Eksiği Şiirler' kitabı okuyucularıyla buluştu.

Kitap Yurdu Doğrudan Yayıncılık aracılığıyla okurla buluşturan Mustafa Işık’ın ‘‘Hece Eksiği Şiirler’’ kitabı 50 şiirden oluşmaktadır.

Edebiyat dergilerinde ve şiir-sanat platformlarında şiirlerine aşina olduğumuz ulusal ve uluslararası şiir yarışmalarında önemli şiir ödülleri alan şair Mustafa Işık’ın farklı edebî türlerde yazılmış ve yayımlanmış eserleri mevcut olup son kitabı ise hece şiirlerinden oluşmaktadır.

Şair-Yazar Mustafa Işık'ın yeni kitabı çıktı 'Hece eksiği şiirler' okuruyla buluştu

Hece Eksiği Şiirler", Mustafa Işık'ın kaleme aldığı, yüreğin derinliklerine dokunan şiirlerle dolu bir eserdir. Bu kitap, aşkın, özlemin, hüznün ve umudun şiirle dans ettiği bir alan yaratır. Işık, kelimelerle öyle bir dokunuş sergiler ki, okuyucu kendi duygularını sayfalarda yankılanan seslerde bulur. Her bir şiir, bir duygu denizine açılan kapı gibi, okuyucuyu kendine özgü bir yolculuğa çıkarır. Bu yolculukta, zaman zaman hüzünlü bir melodi eşliğinde içsel derinliklere dalış yaparken, zaman zaman da umudun yeşerdiği topraklara adım atılır. Mustafa Işık'ın bu eseri, şiirin sadece kelimelerden ibaret olmadığını, aynı zamanda ruhu okşayan bir melodi olduğunu hatırlatır.

Şair-Yazar Mustafa Işık'ın yeni kitabı çıktı 'Hece eksiği şiirler' okuruyla buluştu

2024 Mart ayında okuyucuya merhaba diyen son şiir kitabıyla ilgili gazetemize konuşan Şair Mustafa Işık; “Şiir, hikâye, deneme, araştırma-inceleme ve derleme alanında 7 adet kitabım var.  Diğer çalışmalarımızın yanısıra Süveyla, Dil Burcu ve Yağmur Vakti Sevmeleri adıyla üç adet şiir kitabım mevcuttur. İlk kitabım olan ‘’Süveyla’’nın ve ‘’Yağmur Vakti Sevmeleri’’ şiir kitaplarımın yan ısıra Van Gölü İncileri Edebiyat Sayfası Kalemlerinin atölye çalışmalarından oluşan ‘’Bin Bakışlı Bir Yürek’’ derleme kitabım da ikinci baskı yapmıştı. Diğer kitaplarımızın da mevcut baskıları bitmiştir. En kısa sürede yeni baskılarıyla okurlarımızla buluşacaktır. Ama öncesinde yeni şiirlerimizden oluşan kitabımızla sevgili okurların kıymettar yüreğini selamlamak istedim. Kitaplarımıza teveccüh gösteren bütün okurlarıma çok teşekkür ederim.   Kitap en iyi arkadaştır. Arkadaşlarımızı iyi seçmemiz gerekmektedir. Ben de ilgi ve teveccühle okunan kitaplarımdan dolayı şiir ve kitap dostlarıma her daim yeni çalışmalarla güzel haberler vermenin gayreti içinde olacağım. ‘’Hece Eksiği Şiirler’’ ile okuyucularla yeniden buluşmaktan dolayı son derece mutluyum, kitaplara ve şiire olan teveccüh adına da gelecek için umutluyum. Kitabımızın; başta genç okurlarımız, öğrencilerimiz olmak üzere tüm kesimler tarafından beğenilerek okunacağını temenni ediyorum. Hece Eksiği Şiirler kitabımızla ve heceli, vezinli şiirlerimizle dilerim ki şiir severlerin gönlüne hitap ederek az da olsa onlara güzel vakitlerini değerlendirme adına güzellikler armağan edebileceğiz. Okurlarımıza, ilgi gösteren dostlarımıza ve basım konusundaki ilgi ve destekleri için KDY ve Mehmet Ergin’e, İki Kare Ajans’a teşekkür ederim” dedi. 

Bakmadan Geçme