Şahin'e Yoğun İlgi

AK Parti Van Milletvekili Aday Adayı Zafer Şahin, önceki gün mülakat için gittiği AK Parti Genel Merkezi’nde diğer aday adaylarının yakın ilgisiyle karşılaştı.

Aday adaylığı sürecinde karşılaştığı yoğun ilgi Ankara kulislerinde de devam eden Şahin'e diğer aday adaylarının ilgisi ve yakın markajı gözlerden kaçmadı. Zafer Şahin, AK Parti Genel Merkezi’nde yaptığı açıklamada, Ankara ve Van'da siyaset arenasındaki hızlı yükselişine dair şunları söyledi:
“AK Parti’den aday adaylığı benim için onur, gurur verici bir olaydır. Zafer Şahin ismi kısa sürede Van'da büyük bir sevgi ve saygı ile karşılandı. Çünkü Zafer Şahin ismi belli bir kesimin değil Van'ın tümünü ve bütün Vanlıları kucaklayan bir aday adayı. Bu yaklaşımımız Ankara ve İstanbul gibi büyükşehirlerde de dikkat çekmiş olmalı ki ulusal bazda yayın yapan radyo, televizyon, dergi ve gazetelere haber konusu olduk, gururlandık. Van'ın ekonomik, kültürel, sosyal, eğitim ve yaşam alanları ile ilgili eksikliklerini iyi biliyorum. Van'ı ancak ve ancak Van'da yaşayan bilir. Van'ı ve Vanlıyı kucaklayabilmek için öncelikle Van’ı tanımak ve gereksinimlerini bilmek gerek. Biz gittiğimiz her yerde üstüne basa basa kardeşlik vurgusundan bahsediyoruz. Var olan kardeşliğimizi daha da güçlendireceğimizin sözünü veriyoruz. İnsanlar samimiyetimize, yaklaşımımıza inanıyor, güveniyor ve bende bu güveni boşa çıkarmayacağımın sözünü veriyorum. Allah’a hamdolsun, mülakatımız da güzel geçti ve takdir büyüklerimizindir. Tüm Vanlı hemşehrilerimi saygı ve sevgilerimle selamlıyorum” dedi.

Bakmadan Geçme