ROKA'dan Ramazan ayına özel indirimler

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte tüm ürünlerde indirim yaptıklarını belirten ROKA AVM Yönetim Kurulu Başkanı Turan Avcı, 'ROKA Market olarak Ramazan ayında kar'ımızı düşürerek, uygun fiyata halkımıza satış yapacağız. Temel ihtiyaçlarda kar'ımızı sıfıra düşürdük. Bizim için önemli olan halkımıza hizmet etmektir. Ramazan ayında insanımıza en iyi hizmeti vermek için çalışacağız. Halkımızı memnun etmek için gece gündüz demeden gayret edeceğiz' dedi.

Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere destek vermek isteyen hayırsever iş insanları için alışveriş çekleri hazırladıklarını belirten ROKA AVM Yönetim Kurulu Başkanı Turan Avcı, “ROKA Market olarak ihtiyaç sahiplerine her zaman elimizi uzattık. Bizler maddi sıkıntı yaşayan insanlarımızın yanında olmak zorundayız. Çünkü dinimiz böyle emrediyor. Komşusu açken tok yatan bizden değildir. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza katkı sunmak isteyen hayırsever iş insanlarımız için alışveriş çekleri hazırladık” diye konuştu.

‘MÜŞTERİLERİMİZE HER ZAMAN EN İYİ HİZMETİ VERİYORUZ’

Avcı açıklamasında “Öncelikle 11 ayın sultanı Ramazanı şerifinin halkımıza hayırlara olmasını dilerim. Ramazan ayından dolayı tüm insanlarımızın duygularının kabardığı barış, kardeşlik içerisinde geçmesini cenabı Allah’tan diliyorum. Ramazan ayı bereket, barış, kardeşlik, paylaşma ayıdır. Ramazan ayında bizlerde ROKA Market olarak insanımıza en iyi seviyede hizmet etmeye çalışacağız. Halkımızı memnun etmek için gece gündüz demeden gayret edeceğiz. ROKA Market olarak Ramazan ayında kar’ımızı düşürerek, uygun fiyata halkımıza satış yapacağız. Hazırlıklarımızı tamamladık. Bizim için önemli olan halkımıza hizmet etmektir. Fiyatlarımızı SMS yoluyla halkımıza duyuruyoruz. Temel ihtiyaçlarda fiyatları sıfır kar’a düşürerek halkımızın hizmetine sunduk. Ekonomik sıkıntı zamanlarında geçmişten bugüne kadar hep halkımızın yanında yer aldık, bundan sonra da yer almaya devam edeceğiz. Halkımıza vefa borcumuzu ödeme düşüncesiyle hareket ediyoruz. Saraylarda da yaşasam, eğer halkım yokluk çekiyorsa, ekonomik sıkıntı yaşıyorsa inanın mutlu olamam, gönül ister tüm insanlarımız refah içinde, hiçbir ekonomik sıkıntı yaşamadan hayatını idame ettirsin. İş insanı olarak her zaman halkımıza yardımcı olma taraftarıyım. İnsanlarımızın sorunlarını görmezden gelme lüksümüz yok. İnsanlara yardımcı olurken çok mutlu oluyorum. O yüzden tüm ürünlerimizde minimum kar’la, birçok ürünümüzde de sıfır kar’la satış yapıyoruz. Her zaman halkımızın menfaatini ön planda tutuyoruz. Tüketici haklarını her zaman önemsiyoruz. Daima saygılı davranıyoruz. Yenilikçi, akılcı, ilkeli ve sorumlu yaklaşımla bölgemizde lider ve ekonomik perakendeci olmak istiyoruz. Müşterilerimize her zaman en iyi hizmeti veriyoruz. Halkımızın birinci tercihi olmak için gayret sarf ediyoruz” ifadelerini kullandı.

“ROKA MARKET KENDİ BAŞINA MARKA HALİNE GELDİ”

ROKA Marketin marka haline geldiğini kaydeden Avcı, “Biz esnaflar öncelikle kendimize karşı dürüst olmamız lazım. Bazı esnaflar maalesef bazı ürünlerde indirim yaparak diğer ürünlerde yüksek kar’la satış yapmaktadır. Bu insanları aldatmaktır. Peygamber efendimiz Aldatanlar bizden değildir diye buyurmaktadır. Bizler birilerini aldattığımız zaman bilmeliyiz ki biz aslında kendimizi aldatıyoruz. Müşterilerimiz bizim nimetimizdir. Ticarette devamlılık esastır. Yapılan fiyatlandırmalarda eğer istikrar ve devamlılık olmazsa müşteriler bunun bilincinde olur. Biz ROKA Market olarak kesinlikle ve kesinlikle sattığımız tüm ürünlerin fiyatını belirli bir kar marjıyla fiyatlandırıyoruz. Zaman zaman indirimler yapıldığı zaman da tümüne yansıtıyoruz.  Van’da yıllardır hizmet eden marketler istikrarsız hareket ettiği için ya kapatmak zorunda kaldı veya tabelasını değiştirdi ama bugün Van’da en uzun ömürlü market ROKA Markettir. ROKA Market artık kendi başına marka haline geldi. Herkes çok kıymet veriyor. ROKA Van’da 20 yılı aşkındır hizmet veriyor. Dolayısıyla 20 yılı aşan bir market eğer hala dimdik ayaktaysa, halen şube sayısını artırıyorsa halkın gözünde kendini kanıtlamıştır anlamı taşıyor. Van’da en çok bizim şubemiz var. 11 Şubeyle hizmet veriyoruz. 300 insanımızı istihdam ediyoruz. Birlikte çalıştığımız insanlara işçi gözüyle bakmıyoruz. Onlar bizim ekmeğimizi bölüştüğümüz kardeşlerimizdir. Biz onlarda varız. Şu an insanları kayıt dışı, asgari ücretin altında çalıştıranlara seslenmek istiyorum. ROKA Market olarak sattığımız her bir ürünün KDV’sini ve vergisini ödüyoruz. Tüm çalışanlarımızın sigortasını yatırıyoruz. Personellerimizin tümü de asgari ücret alıyor. Ekonomik sıkıntılarda çalışanlara destek olmalıyız. Müşteriler zaten velinimetimizdir. Her zaman gereken önemi veriyoruz. Ticaret ahlakı ve dürüstlüğü gerektirir. İnsanlara karşı dürüst ve ahlaklı olan işyerleri her zaman uzun ömürlü olur ama aksini yaptığınız zaman ya kapatmak zorunda kalırsınız veya tabelanızı değiştirirsiniz. Bu memlekete yerel bir esnafın kapatması demek Van’ın zarar etmesi demektir. Bu memlekete yanlış fiyatlandırmalarla müşterileri aldatarak hizmet verenlerin sonu iyi olmadı. Dolayısıyla yerel esnafların güçlü olması gerekiyor. Van marketleri güçlü olmalı. Bizler güçlü olmadığımız zaman ulusal mağazalar Van’a gelerek pastadaki payını alır ve kentimize hiçbir fayda sağlamadan buradan kazandığı parayı bir günde il dışına aktarır. Biz ROKA Market olarak para kazandığımız zaman tüm yatırımlarımızı burada yapıyoruz. Van’ın parası Van’da kalıyor. Biz tüm ürünlerimizi Vanlı esnaflardan tedarik ediyoruz ama ulusal mağazalar bir camları bile kırıldığı zaman dışarıdan tedarik ediyorlar. Vanlı esnafa faydaları olmuyor” şeklinde konuştu.

HAYIRSEVER İŞ İNSANLARINI BEKLİYORUZ

İhtiyaç sahibi ailelere destek vermek isteyen hayırsever iş insanları için alışveriş çekleri hazırladıklarını belirten Avcı, “Van TSO Meclis Başkanı olduğum ve şuan ki yönetimle çalıştığım için çok mutluyum. Van TSO Başkanımız ve yönetim kurulumuz tacirimize, esnafımıza ve kentin menfaatine yönelik yaptıkları çalışmalardan dolayı kutluyorum. Van TSO 6 Şubat depreminden sonra tüm imkanlarını deprem bölgesi için seferber etti. Büyük katkılar sundular. Van TSO tacirin resmi işlemlerini yürütmekle beraber Van’da sıkıntı yaşayan esnafımızın her zaman yanında olmuştur. Bildiğiniz gibi STK’ların çok büyük bütçeleri yoktur ama Ramazan ayında kendi imkanlarıyla her zaman ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmuştur. Bundan sonrada elinden gelen desteği vermeye devam edeceklerini düşünüyorum. Biz ROKA Market olarak ihtiyaç sahiplerine her zaman elimizi uzattık. Bizler maddi sıkıntı yaşayan insanlarımızın yanında olmak zorundayız. Çünkü dinimiz böyle emrediyor. Komşusu açken tok yatan bizden değildir. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza katkı sunmak isteyen hayırsever iş insanlarımız için alışveriş çekleri hazırladık. Koli yardımından ziyade alışveriş çeki hazırladık. Çünkü koli yardımı yapıldığı zaman insanlar belirli ürünlere zorlanıyor ama alışveriş çekleri verildiği zaman insanlar dilediği gibi alışveriş yapıyor” dedi. 
 

Bakmadan Geçme