RESCATE OTEL’DEN ENGELLİLERE KOKTEYL

Van'ın ilk beş yıldızlı oteli olan Rescate Otel, yüklendiği sosyal sorumluluk gereği engelliler için bir kokteyl düzenledi.

Rescate Otel’de düzenlenen kokteyle Van Valisi Aydın Nezih Doğan’ın eşi Hatice Doğan, engelli derneklerinin yöneticileri ve çok sayıda engelli vatandaş katıldı. Van’da kurulduğu günden bu yana yüklendiği sosyal sorumluluk gereği engelliler için değişik etkinlikler düzenleyen Rescate Otel yetkilileri, düzenledikleri kokteyle de yine örnek bir davranışa imza attı. Kokteyle katılan engelliler, güzel zaman geçirdiklerini ve kendilerini her fırsatta hatırlayan Rescate Otel yetkililerine teşekkür ettiler.
Engellilere verdikleri desteklerden ötürü Van Valisi Aydın Nezih Doğan’ın eşi Hatice Doğan’dan plaket alan Rescate Otel Van Yiyecek İçecek Müdürü İlhan Uzun, "Engelli vatandaşlarımıza otel olarak bir kokteyl vermeyi kararlaştırdık. Bundaki amacımız, engelli vatandaşlarımızın aileleriyle iyi bir ortamda güzel vakit geçirmelerini sağlamaktı. Engelli vatandaşlarımızın yanında olduğumuzu ve her zaman destek vermeye devam edeceğimizi belirtmek isterim. Bundan sonra bu tür etkinliklerle engellilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.
Engelliler için düzenlenen kokteyl, müzik eşliğinde ikramların yapılması ile devam etti.

Bakmadan Geçme