RESCATE LÖSEMİLİ ÇOCUKLARI UNUTMADI

Van'ın ilk beş yıldızlı oteli olan Rescate Otel, lösemili çocuklara ve ailelerine iftar yemeği vererek örnek bir davranış sergiledi.
Açıldığı günden buyana sosyal sorumluluk çalışmalarına destek veren Rescate Otel, son olarak da lösemili çocuklara ve ailelerine iftar yemeği verdi. Misafirlerini kapıda karşılayan Rescate Otel Van Genel Müdürü İrem Tinli Angün, onlarla tek tek ilgilendi. Sıcak bir ortamda geçen iftar yemeğinin ardından lösemili çocuklar ve aileleri, kendilerini ağırlayan Rescate Otel Van Genel Müdürü İrem Tinli Angün’e teşekkür ettiler.
Düzenledikleri örnek etkinlikle ilgili bir açıklama yapan İrem Tinli Angün, Rescate Otel olarak sosyal sorumluluk bilinciyle hareket ettiklerini söyleyerek, “Van’da hizmete başladığımız günden beri değişik sosyal sorumluluk projeleri yürütüyoruz. Son olarak Engelliler Haftası’nda da böyle bir etkinlik düzenlemiştik. Bugün de lösemili çocuklar ve ailelerini ağırladık. Birlikte iftarımızı açtık. Onlarla sıcak diyaloglar kurduk. Bu etkinliğimizden dolayı çok mutlu olduklarını belirttiler. Biz de Rescate Otel olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bu tür sosyal sorumluluk çalışmalarını yürütmeye devam edeceğiz” dedi.
vanhaber, van, haber, van haber

otel, rescate otel, lösemeli çocuklar, irem tinli angün

Bakmadan Geçme