Rektör Şevli'ye ziyaret

Gençlik ve Spor Bakanlığının koordinasyonunda gerçekleşen Mühendislik Kampı için Van'da bulunan Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, Dijitalpark Teknokent Genel Müdürü ve İstanbul Teknik Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Tahsin Engin ile Van Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy, Van YYÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli'yi makamında ziyaret etti.

Basın Bülteni

Nazik ziyaretlerinden dolayı Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, Dijitalpark Teknokent Genel Müdürü ve İstanbul Teknik Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Tahsin Engin ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy’a teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Hamdullah Şevli; “Üniversite olarak öğrencilerimizin akademik gelişmelerinin yanı sıra sosyalleşmelerinin de çok gerekli ve önemli olduğunu düşünüyoruz. Dışarıdan gelen misafir öğrencilerimizin ve hocalarımızın Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi’nin ve Van’ın güzelliklerini görmesi için büyük bir fırsat olarak nitelendirdiğimiz etkinliklere ev sahipliği yapmaktan ve sizleri ağırlamaktan son derece memnun olduğumuzu ifade etmek isterim” dedi.

 Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık’ın ve Rektör Şevli’nin günün anısına hediye takdiminde bulunduğu ziyarette Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sedat Yayla yer aldı.

Bakmadan Geçme