Ramazan AVM'lere Yaramadı

Azim Yacan
Doğu Anadolu Özel
Ramazan'dan öncede işlerin durgun olduğunu söyleyen esnaflar, Ramazan ayı ile birlikte işlerin tamamen kesildiğini belirttiler. Alışveriş çıkan vatandaşlar AVM'lerden eli boş dönüyorlar.
Ramazan'dan önce işlerinin kısmen iyi olduğunu söyleyen İTALİA giyim mağazası sahibi, kalite Van'ın da hakkı diyen Abdullah Laçin, ''Ramazan ayı ile birlikte işler genelde durma noktasına geldi. AVM'nin Van'da yeni açılmasına rağmen bir hareketlilik var. Ancak bu hareketlilik satışlarımıza yeterince yansımadı. Van'a yeni bir marka kazandırdık. Van da olmayan bir marka bir kalite getirdik. 3 personel ile vatandaşlarımıza giyim konusunda yardımcı oluyoruz. Durgunluğun geçici olduğunu biliyoruz. Bu nedenle Ramazan Bayramı'nı heyecanla bekliyoruz'' dedi.
EFE ayakkabı satış elemanı Emrah Ağırbaş, "Biz vatandaşlarımıza kaliteli, estetik ayakkabılar sunuyoruz. Vatandaşlarımıza ayak sağlıkları için kaliteli, marka ayakkabı tercih etmelerini öneririm. Ramazan nedeniyle gündüz sıcağında çarşı pazara pek çıkamayan vatandaşlarımız iftar sonrası akşam serinliğinde dışarı çıkıyorlar. Alış veriş niyetine çıkmasalar bile kaliteyi, modayı görmeleri, beğenmeleri vatandaşlarımızı alışverişe zorluyor. Durgun geçen alışverişin Ramazan ortasından itibaren canlanacağını ümit ediyoruz'' diye konuştu.

Bakmadan Geçme