Piyango biletlerine yoğun ilgi

Büyük ikramiyenin 50 milyon lira olarak belirlendiği Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi biletleri satışta çıktı. Yılbaşı özel çekiliş biletleri vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

Fazıl ERÜŞ

Yılbaşı Milli Piyango özel çekilişte tam bilet 50 liradan, yarım bilet 25 liradan, çeyrek bilet ise 12,5 liradan satılacak. 24 yıldır Milli Piyango biletini sattığını belirten Metin Kara diğer yıllara göre bilet satışının azaldığını söyledi. Vatandaşların bir an önce yılbaşı özel biletini alması gerektiğini söyleyen Kara, “Bazen yılbaşına bir hafta kala milli piyango biletleri tükeniyor. Ancak yine de vatandaşlarımızın umutları için diğer illerden milli piyango bileti getiriyoruz” dedi.

Milli Piyango bu yıl Van’a çıkacak

Vatandaşların Milli Piyango umudunu İstanbul, İzmir, Adana gibi büyükşehirlere bağladığını vurgulayan Kara, bunun yanlış olduğunu söyledi. Kara, “Vanlılar Ne kadar çok bilet alırlarsa biz de buna bağlı olarak ne kadar çok bilet getirirsek ikramiye çıkma umudunu Van’a taşımış oluruz” dedi.

Her bilet bir umuttur

Milli piyango normal çekilişinde müşterilerine büyük ikramiye çıktığını ifade eden Milli Piyango bileti seyyar bayiliği yapan Kerem Yıldız ise, “ Normal çekilişte bir müşterime 50 bin TL çıktı. Bu müşterim beni unutmayarak teşekkür için bana para yardımı yaptı. Ben bu para ile ev yaptım ve bu para ile de bir yıla yakın geçimimi sağladım. Buna benzer birçok defa büyük ikramiyeler müşterilerime çıktı. Bu nedenle vatandaşlarımız şanslarını dışarıda aramasınlar. Milli Piyango biletleri ne kadar çok çekilirse o kadar çok şans artacaktır. Bu sene yine Vanlılara bu şansı getireceğime inanıyorum. Vanlılar aldığı her bilet için umutlanabilir.” dedi.

 

 

Bakmadan Geçme