Özkan'dan Güray'a ziyaret

AK Parti Van İl Koordinatörü Hacı Özkan, AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray'ı makamında ziyaret etti. 

İl Koordinatörü Hacı Özkan, İl Başkanı Emre Güray ile görüşmesinde, partinin Van'daki mevcut durumunu ve gelecek dönemdeki hedeflerini değerlendirdi.

Özkan, "Van'da AK Parti olarak güçlü bir teşkilat yapımız var. Vatandaşlarımızın beklentilerini yakından takip ediyor, sorunlarına çözüm üretmek için yoğun çaba sarf ediyoruz" dedi.

İl Başkanı Emre Güray ise, "Hacı Bey'in ziyareti bizleri motive etti. Tüm ekibimizle birlikte, Van'ın gelişimi ve sorunlarının çözümü için çalışmalarımızı daha da yoğunlaştıracağız. Vatandaşlarımızın talep ve beklentilerini en iyi şekilde karşılayarak, Van'ı hak ettiği hizmetlere kavuşturmak için var gücümüzle çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Görüşmede ayrıca, partinin Van'daki örgütlenme çalışmaları, sosyal sorumluluk projeleri ve gençlik faaliyetleri gibi konular ele alındı. İl Koordinatörü Özkan ve İl Başkanı Güray, Van halkının refahı ve gelişimi için ortak bir vizyon etrafında birleştiklerini vurguladılar.

Ziyaretin ardından, basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İl Koordinatörü Hacı Özkan, "AK Parti olarak, Van'ın tüm kesimlerinin beklentilerini dikkate alıyor, şehrimizin kalkınması için yoğun çaba sarf ediyoruz" dedi.

İl Başkanı Emre Güray da, "Hacı Bey'in ziyareti, birlik ve beraberliğimizi güçlendirdi. Tüm teşkilat olarak, Van'ın gelişimi için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın beklentilerini karşılamak, hizmetleri en üst düzeye çıkarmak en önemli önceliğimiz" şeklinde konuştu.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme