Özel Van Rehabilitasyon Yaza 'Merhaba' dedi

Özel Van Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından düzenlenen geleneksel Yaza Merhaba Şenliği Edremit Su Sporları Merkezi'nde yapıldı.

Rıdvan CAN

Alanında uzman ve deneyimli kadrosuyla başarılara imza atan Özel Van Rehabilitasyon Merkezi tarafından gerçekleşen "Yaza Merhaba Şenliği" büyük ilgi gördü.

Rehber öğretmeni Evrim Alkan'ın organize ettiği, Edremit Su Sporları Merkezi'nde düzenlenen Yaza Merhaba Şenliği'ne Vali İbrahim Taşyapan'ın eşi Nesibe Taşyapan, Edremit ilçe Kaymakam eşi Zuhal Eryılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet İnan, İl Milli Eğitim Müdür yardımcısı Tahsin Güneş, Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Nevzat İnanç, öğretmenler, öğrenciler, öğrenci velileri ve davetliler katıldı. Şenlikte engelli öğrenciler tarafından hazırlanan çeşitli gösteriler büyük ilgi gördü.

Engelli örencilerin keyifli vakit geçirmelerini ve toplum içinde iletişim kabiliyetlerini geliştirmelerini amaçladıklarını belirten Evrim Alkan, şenlikle ilgili şunları söyledi: , "Bu gibi organizasyonlarla engelli öğrencilerimizin hem keyifli vakit geçirmelerini hem de toplum içi iletişim kabiliyetlerini geliştirmelerini sağlıyoruz. Engelli öğrencilerimizin sosyal yaşamını güçlendirmek için sadece fiziki eğitim almalarını sağlamak yeterli değildir. Yaşamın içini dolduran unsurların yanı sıra, kültürel ve sanatsal etkinlikler de sosyal hayatı zenginleştirmektedir. Bu düşünceden hareketle, eğitim alan engellilere yönelik çeşitli etkinlikler düzenlemekteyiz. Geleneksel hale getirdiğimiz Yaza Merhaba Şenliği'nde öğrenciler, velileriyle birlikte gönüllerince eğlendiler, etkinliğe katılan öğrencilerimiz müzik gösterileri, şarkılar, şiirler ve yaptıkları el sanatları ile birlikte müzik eşliğinde oyunlarla renk kattılar, Kimileri öğrendiklerini sergiledi kimileri özel yeteneklerini sundu. Öğrencilerimizi, ailelerini mutlu ettiğimiz için bizde mutlu olduk. "Şenliğe katılan öğrenci velileri organizasyonla çocuklara ve kendilerine moral desteği sağlayan Özel Van Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'ne teşekkür ettiler. Şenlik öğrencilerin eğlenmesi ve ikramlarla son buldu.

Bakmadan Geçme