• Haberler
  • Güncel
  • Özcaner Pastahanesi Yöresel Ev Yemekleri Hizmete Açıldı

Özcaner Pastahanesi Yöresel Ev Yemekleri Hizmete Açıldı

Özcaner Pastahanesi Yöresel Ev Yemekleri Sıhke Caddesi Semaver Kavşağı Boyalar Camii Yanında görkemli bir törenle hizmete açıldı. Açılışa Barış ve Demokrasi Partisi Van İl Başkanı Musa İtah, BDP Tuşba Belediye Başkan adayı Öner Yiğit ve davetliler katıldı.

Fazıl ERÜŞ

Açılışta kısa bir konuşma yapan BDP Van İl Başkanı Musa İtah, pastahanenin bol kazançlı ve bereketli olması dileğinde bulunarak BDP Tuşba Belediye Başkan adayı Öner Yiğit ile birlikte açılış kurdelesini kesti.

Özcaner Pastahanesi Yöresel Ev Yemekleri sahibi Gökben Özcaner , tatlı ve yemek konusunda iddialı olduğunu söyledi. Özcaner, “Bütün tatlı çeşitlerinin yanında Van’a ait yemek ve lezzetleride bu nezih ortamda müşterilerimize ikram edeceğiz. Mutfağımızda Van yöresine ait Keledoş, ayran aşı, ev mantısı gibi lezzetler olacaktır. Yemeklerimiz kesinlikle günlük olacak. Kalan yemekler varsa ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza vererek onlarında duasını kazanacağız. Bu şekilde hem günlük yemek sunmuş olacağız hem de ihtiyaç sahibi ailelerimizi de doyurarak  sosyal  vatandaşlık görevimizi yerine getirmiş olacağız. Herkes yemek ve tatlı yapabilir ama bizim gibi lezzetli yapamaz. Halkımızı Van’a özgü yemekleri tatmaları için buraya davet ediyoruz. Açılışa katılan bütün davetlilere de teşekkür ederim”dedi.

Bakmadan Geçme