Oner Gümrük Müşavirliği hizmette

Van'ın ilk ve tek gümrük firması Oner Gümrük Müşavirliği, iş insanlarına ve firmalara ithalat, ihracat, transit, bilumum gümrük işlemleri ve danışmanlık, marka tescil işlemleri gibi hizmetler sunuyor. 

Vansesi Gazetesi'nden Burhan Ergin'in haberine göre Gümrük Müşaviri Kutbettin Keleşoğlu, Van’da daha önce gümrük müşavirliği hizmeti olmadığı için iş insanları ve firmalar il dışında iş ve işlemlerini yaptıklarını belirterek, “Oner Gümrük Müşavirliği olarak kısa süre önce Van’da hizmet vermeye başladık. Van’da iş yapan firmalarımız beyannamelerini, iş ve işlemlerini il dışında yapıyordu. Biz Oner Gümrük Müşavirliği’ni hizmete açarak iş insanlarımızın ve firmalarımızın mağduriyetini giderdik. Ticaretin önemli aşamalarından biri olan gümrük işlemleri için iş insanlarımıza ve firmalarımıza hizmet vermeye hazırız” dedi. 

Van'da hizmet vermeye başlayan Oner Gümrük Müşavirliği, bölgenin ilk ve tek entegre gümrük hizmetleri firması olma özelliğine sahip. Firma, ithalat, ihracat, transit ve diğer tüm gümrük işlemlerinde müşterilerine kapsamlı hizmet sunuyor.

Oner Gümrük Müşavirliği hizmette

“FİRMALARIMIZIN TÜM GÜMRÜK İŞLEMLERİNİ VAN'DA GERÇEKLEŞTİRMELERİNİ SAĞLIYORUZ”

Oner Gümrük Müşavirliği, bölgedeki firmaların rekabet gücünü artırmayı ve onlara değer katmayı hedefliyor. Gümrük Müşaviri Kutbettin Keleşoğlu, firmanın sunduğu hizmetler hakkında yaptığı açıklamada "Van, Türkiye'nin doğu sınırında stratejik bir konuma sahip. Bu nedenle gümrük ve lojistik faaliyetleri bölge için hayati önem taşıyor. Oner Gümrük Müşavirliği olarak, müşterilerimize ithalat, ihracat, transit, bilumum gümrük işlemleri ve danışmanlık, marka tescil işlemleri gibi hizmetler veriyoruz. Firmalarımızın tüm gümrük işlemlerini Van'da gerçekleştirmelerini sağlıyoruz. Müşteri memnuniyetini çok önemsiyoruz" diye konuştu. 

Keleşoğlu, "Oner Gümrük Müşavirliği'nin faaliyete geçmesi, Van'daki firmaların gümrük işlemlerini il içinde gerçekleştirmelerini sağlayacak. Bu da onlara önemli avantajlar sağlayarak zaman ve maliyet tasarrufu elde edecekler. Ayrıca, bölge ekonomisine de olumlu katkılar sunacağız" ifadelerini kullandı.

Keleşoğlu, "Gümrük işlemleri, firmaların ithalat, ihracat ve transit faaliyetlerinde son derece önemli. Doğru ve zamanında yapılan gümrük işlemleri, firmaların rekabet gücünü artırıyor ve ihracatlarını geliştiriyor. Biz Oner Gümrük Müşavirliği olarak Van'daki firmalara bu konuda destek vermeye hazırız" dedi. 

Oner Gümrük Müşavirliği hizmette

“İŞ İNSANLARIMIZA VE FİRMALARIMIZA HER TÜRLÜ KOLAYLIĞI SAĞLIYORUZ”

Van’ın Çatak ilçesinde dünyaya geldim. 1986 yılında Van’dan ayrılarak Mersin’e gittim. 1998 yılında İstanbul’a taşındım. 2002 yılından bu yana da bu sektörün içindeyim. Gümrük Müşavirliğinde sahadan gelen bir insanım. İthalat, ihracat, transit, dış ticaretle alakalı akla gelen herşeyi İstanbul gümrüklerinde çalışarak öğrendim. 2015 yılından bu yana da gümrük müşavirliği görevini yürütüyorum. Geçtiğimiz sene bayramda Van’ı ziyaret ettik. Burada gümrük müşavirliği olmadığını öğrendim. Ondan sonra kendi memleketimde gümrük müşavirliği ofisi açmaya karar verdim.  Gümrük Müşavirliğimizin merkezi İstanbul’dur. Van’a gelerek buradaki firmalarımıza ve iş insanlarımıza danışmanlık, eğitim, gümrük iş ve işlemleri gibi bütün konularda yardımcı olmaya çalışıyoruz. Van’da daha önce gümrük müşavirliği olmadığı için buradaki iş insanlarımız ve firmalarımız iş ve işlemlerini Ankara, İstanbul ve Mersin’de yapıyordu. İş insanlarımız ve firmalarımız artık iş ve işlemlerini Van’da yapabilecekler. Biz onlara bu kolaylığı sağlıyoruz. Firmalarımıza dış ticaretle ilgili önemli eğitimler veriyoruz. Firmalarımıza artık kendi markasını oluşturup dış ticarete açılması imkanını sağlıyoruz. Van’ın ticaretinin daha iyi yerlere gelmesi için elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz. Biz artık Van’ı dışa bağımlılıktan kurtarmalıyız. Herkes artık ticaretini Van’da yapıp ilimizi dünyaya tanıtalım. Onun için iş insanlarımızı ve firmalarımızı ofisimize bekliyoruz. Şu an birkaç firmanın iş ve işlemlerini yapıyoruz. Van’da özellikle tekstil alanında hizmet veren iş insanlarımıza bir tavsiyede bulunmak istiyorum. Kendi markalarını oluştursunlar. Bunu yapmaları için gerekli desteği veririz. Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necdet Takva ve Van Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Memet Aslan ile görüştüm. İnşallah zaman içinde iş insanlarımızı da ziyaret edeceğim” ifadelerini kullandı. 

Gümrük müşavirliği hizmetleri, firmaların ithalat, ihracat ve transit işlemlerinde hayati rol oynuyor. Doğru ve zamanında yapılan gümrük işlemleri, firmaların rekabet gücünü artırıyor ve ihracatlarını geliştiriyor.

Oner Gümrük Müşavirliği'nin faaliyete geçmesi, Van ekonomisine önemli katkılar sağlayacak. Firmalar, gümrük işlemleri için il dışına gitmek zorunda kalmayacak, bu da zaman ve maliyet tasarrufu sağlayacak. 

Bakmadan Geçme