Öndil, “Edremit’te hizmete, göreve talibim”

AK Parti’den Edremit Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıklayan Arif Öndil, 2014 yerel seçimlerinde büyük ve güzel projeler ile Edremit’e hizmet edeceğim dedi.

Cengiz Siyahtaş

Van'da siyaset hareketleniyor. AKP ve BTP tarafından Van Büyük Şehir Belediyesi için “ince” hesaplar yürütülürken, İlçe Belediyeleri için son günlerde aday adayları arasına yeni isimler katılıyor.

 

İpekyolu, Tuşba ve Edremit ilçe Belediye Başkan adayları bir bir ortaya çıkarken, en çok Başkan aday adaylığı için Edremit İlçe Belediyesine başvuru yapılıyor. 2011 seçimlerinde Ak Parti'den milletvekili aday adayı olan Arif Öndil, bu kez Edremit Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı.

 

Adaylık konusunda gazetemize açıklamalarda bulunan Arif Öndil, ' Edremit ilçemizin ‘Geleceğine’ hizmete hazır ve talibiz “ vizyonuyla 12 ay, 365 gün, 24 saat yaşayan ve yaşanan Edremit yaratmak. Edremit’te yaşamı paylaşanlarla, Edremit için birlikte, refahı yaratarak, İlçemizin geleceğini birlikte kurmak amacıyla yola çıktığını sözlerine ekleyen Öndil, partimiz bizleri bu göreve layık görürse bizlerde halkımıza hizmet etmek için elimizden geleni fazlasıyla yapmaya çalışacağız dedi.

 

Arif Öndil, 25 yıllık Belediyecilik tecrübesi olduğunu yaklaşık 15 yıl boyunca Van Belediyesinde farklı birimlerde idarecilik ve B.Vanspor kulüp yönetiminde görev yaptığını belirtti. Arif Öndil, Hatırlanacağı gibi 2011 seçimlerinde Ak Parti'den milletvekili aday adayı olmuştu. O dönemde 14 proje ile seçmenlerinin karşısına çıkan Öndil, milletvekilliği için aday gösterilmemesine rağmen Van için çalışmalarına ara vermeden devam etti. 

 

Van Belediyesinde Kamulaştırma Müdürlüğü yaptığı dönemde Belediyeye çok sayıda arsa ve bir çok imar yolları kazandırdığını sözlerine ekleyen, Öndil,  Edremit Belediyesi için partimiz beni bu göreve layık gördüğü takdirde bizlerde Edremit Belediyemizi Van’a layık bir Belediye yapmak için elimizden geleni yapacağız. Bu görevi yapmak benim için bir onurdur. 2014 yerel seçimlerinde büyük ve güzel projeler ile Edremit’e hizmet edeceğiz." dedi.

Bakmadan Geçme