Oğuz'dan Erciş esnafına ziyaret

HÜDA PAR'ın desteklediği Van Bağımsız Milletvekili Adayı Mehmet Mehdi Oğuz, beraberindeki heyetle Erciş esnafını ziyaret etti.

Vansesi Haber Merkezi

Van Bağımsız Milletvekili Adayı Mehmet Mehdi Oğuz ve HÜDA PAR yönetim kurulu üyelerinden oluşan bir heyetle Erciş esnafını ziyaret etti.
Gittiği her yerde esnafın ve halkın yakın ilgisi ile karşılaşan Oğuz, kendisine gösterilen teveccühten dolayı herkese teşekkürlerini ileterek, dua ve destek istedi. Halkın sorunlarını dinleyen Oğuz, Meclise girmeleri halinde bölgenin huzur ve refahı için ellerinden geleni yapacaklarını ve İslami muhalefet olacaklarını ifade etti.
İşlerinin kötüye gittiğini söyleyen bir esnafa Oğuz, "Millet olarak yönümüzü Allah'a çevirirsek dünyamızda, ahretimizde güzel olacak. Yönümüzü Allah'a çevirmediğimiz sürece ne yaparsak yapalım, bir yer dikip diğerini yırtmış olacağız. Böylece hayırda, berekette olmayacaktır." ifadeleri kullandı.
"Faiz bu ülkenin bir gerçeğidir diyenlerden olmayacağız"
Hür Aday Oğuz, ekonomik gelişmelerin işlerine yansımamasından şikâyetçi olan bir esnafa, "Bu memlekette faize dair bir ekonomi var. İnşallah faiz bu ülkenin bir gerçeğidir diyenlerden olmayacağız. Türkiye bir yılda 50 milyar dolar faiz ödüyor. Bu 50 milyar dolar ile istidam olsaydı daha hızlı kalkınırdı. Bizimde memleketin bu durumu için Allah'a yönelmemiz gerekiyor. Allah'a yönelmesek 50 partide gelirse bizi bu durumdan kurtaramaz" diyerek, istihdamın sağlanabilmesi için önemli mesajlar verdi.

Bakmadan Geçme