Oğuz: Belediyeleri Vanlılarla yöneteceğiz

Hür Dava Partisi Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Mehdi Oğuz, seçimleri kazanmaları halinde belediyeleri Vanlılarla birlikte yöneteceklerini belirtti.

31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçim çalışmalarını sürdüren Hür Dava Partisi Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Mehdi Oğuz, ev ziyaretleri kapsamında Şamranaltı Mahallesi sakinlerini ziyaret edip çalışmaları ve projeleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

“Dürüst belediyecilik gerçek hizmet için bu sefer HÜDA PAR’ı tercih edin”

Belediyeleri Vanlılarla birlikte yöneteceklerini kaydeden Oğuz, “Tüm belediyelerimizi halkımızla beraber yöneteceğiz. Çünkü hiçbir belediye başkanının aklı tek başına belediyeleri idare etmeye yetmez. Zaman o zaman değildir.  Bizim en büyük projelerimizden biriside "Yerel Belediye Meclisleri" oluşturmaktır.  Bu meclislerde Oda Başkanları,  Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları, Sendika Başkanları, Üniversite hocalarımız, Mühendislerimiz ve işi bilenlerle bir araya geleceğiz. Van'ımızın sorunlarını tespit edip çözüm önerileri oluşturup kısa, orta ve uzun vadede Van'ın tüm sorunlarını çözeceğiz. Dürüst belediyecilik gerçek hizmet için bu sefer HÜDAPAR’ı tercih edin”  dedi.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme