Öğretmenler Rescate Otel’de coştu

'Kışa merhaba' diyen Recate Otel, öğretmenleri ünlü sanatçı Oğuz Aksaç'ın konserinde buluşturdu.

Rıdvan Can

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Van'da görev yapan öğretmenlerin yanı sıra ilçe ve köylerde görev yapan öğretmenler Rescate Otel'in düzenlediği " Kışa Merhaba" gecesinde bir araya geldi.

Rescate Otel'in Sala Grande Salonu'nda ünlü sanatçı  Oğuz Aksaç'ın seslendirdiği türkülere eşlik eden öğretmenler ve Vanlılar keyifli saatler yaşadı.

24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutlayan Rescate Otel Genel Müdürü İrem Tinli Angün,  "Tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü"nü kutluyorum. 2011 Van depreminde şehit verdiğimiz 76 öğretmenimizi de buradan rahmetle anıyorum. Rescate Otel olarak her zaman öğretmenlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Öğretmenlerimizi böyle bir gecede buluşturmaktan mutluluk duyuyorum. Vanlıları sanatla buluşturmak adına önemli etkinlikler yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Otelimiz açıldığı günden bu yana birçok sanatçıyı Vanlı hayranlarıyla buluşturduk.  Kentin ilk beş yıldızlı oteli olan Rescate Otelimiz, konaklama hizmetinin yanında sosyal ve kültürel faaliyetlerle de halkımıza hizmet vermeye devam ediyor. Bugün de ünlü sanatçı Oğuz Aksaç'ı konuklarımızla buluşturduk. " dedi.

Rescate Otel 24 Kasım dolayısıyla düzenlediği organizasyona katılan yüzlerce öğretmen, Grup Forte ile başlayan keyifli dakikaların ardından Oğuz Aksaç'ın türküleriyle gönüllerince eğlendi.

Bakmadan Geçme