NEVZAT İNANÇ SAKARYA'YA ATANDI

2014 yılından bu yana Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevini yürüten Nevzat İnanç, Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine atandı. İnanç'ın yerine Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy atandı.

Rıdvan Can

Spor alanında birçok başarıya imza atan Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine atandı. İnanç’ın yerine Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy Van’da görev yapacak.

Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada “2014 yılından beri yürütmüş olduğu, Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevinde Van’ın spor alanında başarı çıtasını daima yukarı çıkması için büyük çaba sarf eden ve ilimizin tesisleşme konusunda büyük emekleri olan, ayrıca KYK yurtlarında ve Gençlik çalışmalarında büyük organizasyon ve hizmetlerle fark yaratan Nevzat İnanç, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu tarafından Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne atandı” ifadelerine yer verdi.

ARİF ÖZSOY KİMDİR?

1970 yılında Çorum’da doğdu. Evli ve 4 çocuk babası olan Arif Özsoy, İlk ve Ortaöğretimini Çorum’da tamamladı.

1998 yılında A.Ö.F. Sosyal Bilimler Fakültesinden, 2010 yılında ise A.Ö.F. İşletme Bölümünden mezun olan Özsoy, 1993-2005 Yılları arasında Diyanet İşleri Başkanlığında görev yaptı.  2005-2006 yıllarında Çorum Tapu Sicil Müdürlüğünde görev yapan Arif Özsoy, 2006-2011 yılları arasında Çorum Dernekler İl Müdürlüğünde görev yaptı.   2011-2013 yılları arasında Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi sekreterliği, İdari Mali İşler Daire Başkanlığı görevinde bulunduktan sonra, 2013-2015 yılları  arasında Sakarya Sabahattin Zaim Yurt Müdürlüğünde Yurt Müdürü olarak  görev aldı.  2015 Yılında Sakarya KYK İl Müdürü olan Arif Özsoy, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın 16 Nisan 2019 tarihli kararnamesiyle Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak göreve atanmıştır. 9 Temmuz 2020 tarihinde Resmi Gazetede yayınlanan Cumhurbaşkanlığı kararıyla Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine asaleten atanan Arif Özsoy yeni yayımlanan kararnameyle Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine atandı. İl Müdürü Özsoy’un Ramazan Bayramından sonra göreve başlaması bekleniyor.

Gazetemize verdiği röportajla Van Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç göreve geldiği günden bu yana çalışmalarını anlatmıştı. İnanç’ın Ramazan Bayramından sonra Van’dan ayrılması bekleniyor.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme