Muradiyeli çocuklar İpek Parkı gezdi

Muradiye Belediyesi, kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında kırsal mahallelerde yaşayan 10-16 yaş aralığındaki çocuklar için İpek Park'a gezi düzenledi.

Basın Bülteni

 İpekyolu Belediyesine ait İpek Park içinde yer alan buz pisti, 7D sinema, ters ev ve oyun parkını gezen çocuklar, doyasıya eğlenerek ara tatilin tadını çıkardı. Daha sonrasında, Edremit Belediyesi tarafından Atatürk Sanat Galerisinde düzenlenen “Gelenekten Moderne El Sanatları Sergisini” ziyaret ederek el emeği göz nuru ürünleri incelediler.

Çocuklar, doyasıya eğlendikleri gezi etkinliği için Muradiye Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Melih Aydoğan ve İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın 'a teşekkür ettiler.

Etkinliğe katılan çocuklardan Elvan Kaya: “Bu etkinlikler bizim için çok eğlenceli oldu. Muradiye’ye çok uzak bir mahallede oturuyorum. Daha önce hiç Van’a gelmedim. 7D sinemayı, buz pistini ve ters evi daha önce hiç görmemiştim. Bize bu anları yaşatan Muradiye Belediyesine ve İpekyolu Belediyesine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bakmadan Geçme