Muradiye'de Yeni Sosyal Alanlar

Van'ın Muradiye ilçesinde Sosyal Belediyecilik mottosu ile yürütülen çalışmalar ile Muradiye'de yeni sosyal yaşam alanları inşa ediliyor.

Fahrettin Yiğit

Van’ın Muradiye ilçesinde Sosyal Belediyecilik mottosu ile yürütülen çalışmalar ile Muradiye’de yeni sosyal yaşam alanları inşa ediliyor.

SIFIR ATIK METEOROLOJİ PARKI 
Van’ın Muradiye Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Melih Aydoğan , ilçede yapımında sona gelinen Sıfır Atık Meteoroloji Gözlem Parkında incelemelerde bulunarak yetkililerden son çalışmalar hakkında bilgi aldı.

MURADİYE’DE 100. YIL SPOR KOMPLEKSİNDE SONA GELİNDİ
Kaymakam Melih Aydoğan, ilçede yapılan Gençlik Merkezi, Kapalı Spor Salonu, Kapalı Yüzme Havuzu gibi alanları bünyesinde barındıran 100. yıl spor kompleksinde incelemelerde bulundu. Aydoğan yapımı hızla devam eden proje çalışmalarını inceleyip yetkililerden bilgi alarak gelinen aşamaları değerlendirdi.

MURADİYE’DEKİ OKULLARDA YENİ SPOR ALANLARI
Muradiye ilçesinde bulunan okullarda yeni spor alanları yapımı aralıksız devam ediyor. Muradiye Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Melih Aydoğan , Muradiye ilçesi okullarında spor alanları oluşturmak amacıyla yapılan Butik Kapalı Spor Salonu ve Kapalı Halı Saha inşaatlarında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Vansesi Haber
 

Bakmadan Geçme