Muhtar Tanrıtanır'dan esnafına plaket

Van'ın ilk kadın muhtarı namı diğer Demir Leydi Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Leyla Tanrıtanır, bayan kuaförlerin yarıştığı 2.Ulusal Güzellik Lansmanı yarışmasında üçüncü olan Yiğit Durbak'a plaket takdim etti.

Burhan Ergin

Antalya’da düzenlenen, 197 bayan kuaförün yarıştığı 2.Ulusal Güzellik Lansman yarışmasına Van’ı temsilen katılan Yiğit Durbak üçüncü seçildi. İpekyolu Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Leyla Tanrıtanır, 2.Ulusal Güzellik Lansman yarışmasında üçüncü olan Yiğit Durbak’ı plaketle ödüllendirerek, tebrik etti.

“Üçüncü seçilen Yiğit Durbak kardeşimiz göğsümüzü kabartmıştır”

Yiğit Durbak’ın 20 yıllık meslek hayatında Cumhuriyet Mahallesine çok güzel hizmetler verdiğini kaydeden Mahalle muhtarı Leyla Tanrıtanır, “Yaklaşık 20 yıldır mahallemizde hizmet veren Yiğit Durbak kardeşimiz Antalya’da düzenlenen ve bayan kuaförlerin yarıştığı yarışmada Yaptığı saç tasarımıyla üçüncü seçilerek göğsümüzü kabartmıştır.Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı olarak üçüncü seçilen Yiğit Durbak’ın başarısı hem ilimizde hem de mahallemizde sevinçle karşılanmıştır. Böyle organizasyonlarda yarışmalara katılmak büyük cesaret örneğidir. Özellikle cesaretinden ve aldığı ödülden dolayı tebrik ediyorum.Bundan sonraki çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.

“Desteklerinizi bekliyorum”

Yiğit Durbak ise yarışmada üçüncü seçilmesinin mutluluğunu yaşadığını belirterek, “Bu yıl ikincisi yapılan 2.Ulusal Güzellik Lansman yarışmasında Türkiye üçüncüsü seçilerek, Van’ı temsil etmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyorum. Önümüzdeki süreçte daha büyük başarılara imza atmak için her türlü gayreti sarf edeceğim. Bu süreçte bütün hemşehrilerimin ve dostlarımın yanımda yer alarak beni desteklemelerini istiyorum. Verilen desteklerle daha iyi yerlere geleceğime inanıyorum. Güzel Van’ımızı daha büyük organizasyonlarda temsil edeceğimden hiç şüpheniz olmasın” diye konuştu.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme