Milletvekili Türkmenoğlu oyunu kullandı

AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu yerel seçimler için oyunu kullandı.

31 Mart Pazar günü sandık başına giden seçmenler yeni yerel yöneticilerini seçiyor. Hüsrevpaşa İlköğretim Okulu'nda oyunu kullanan AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, yaptığı açıklamada “Oyumuzu, Hüsrevpaşa İlköğretim Okulu'nda kullandık. Seçimin şehrimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyor, tüm hemşehrilerimizi demokratik haklarını kullanmaya davet ediyorum” dedi. 

AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, seçim günü Hüsrevpaşa İlköğretim Okulu'na giderek oy kullanma işlemini gerçekleştirdi. Türkmenoğlu, yaptığı açıklamada seçimin önemine ve demokratik sürecin değerine vurgu yaptı. Ayrıca, seçimin hem şehirleri hem de ülkeyi ilgilendiren bir süreç olduğunu belirterek, halkın oy kullanarak tercihlerini belirlemesi gerektiğini ifade etti.

Türkmenoğlu, vatandaşları demokratik haklarını kullanmaya çağırırken, seçimlerin şehir ve ülke için hayırlı olmasını diledi. Oy kullanma sürecinin önemine vurgu yaparak, demokrasinin temel direği olan seçimlerin toplumun iradesini yansıttığını ve yöneticilerin halkın tercihine göre belirlendiğini dile getirdi.

Yerel seçimlerin yerel yönetimlerin belirlenmesi, kentlerin geleceğini etkileyen kararların alınması açısından büyük önem taşıdığı bilinciyle, Türkmenoğlu halkın katılımını teşvik etti. Seçmenlerin oy kullanarak tercihlerini belirlemesiyle, demokratik sürecin sağlıklı işlediğini ve halkın iradesinin yansıdığını belirten Türkmenoğlu, seçim sonuçlarının şehir ve ülke için hayırlı olmasını temenni etti.

Van’da oy verme işlemi saat 16:00’da sona erecek.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme