MHP'den AK Parti'ye nezaket ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi MHP Van İl Başkanı Salih Güngöralp ve beraberindeki heyetten AK Parti yeni yönetimine hayırlı olsun ziyareti.

AK Parti Van İl binası toplantı salonunda bir araya gelerek yeni yönetimin hayırlı olsun dileklerinde bulunan MHP Van İl Başkanı Salih Güngöralp, “Ülkemizin içinde bulunduğu Pandemi nedeni ile daha önce AK Parti Van İl Başkanlığı seçimi oldu ve bizlerde hayırlı olsun ziyaretine gelememiştik kısmet bugüne oldu. Tekrardan size ve yeni yönetiminize hayırlı olsun dileklerimizi sunuyoruz. 2023’te tekrar cumhur ittifakı için elimizden gelen gayreti göstereceğiz memleket bizim, hepimizin sahip çıkması lazım” dedi.

Ak parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, “AK Parti bu Ülkenin başına gelmesinden bu yana birçok gelişmelere imza atmıştır ve bunlarda bu ülkeyi seven halkımızın gücüyle ve sayesindedir. Bizimde bu saatten sonra iki tane esas çalışmamız var, bunlardan bir tanesi rızayı ilahi kazanma ikincisi ise vatanın bilirliği bayrağı mukaddesatıdır. Birliğimiz bunun için güç birliği yapıp bu ülkeyi 2023 ve 2071’e birlikte taşıyacağız. Türkiye’nin yüzüncü yıl kuruluş yıldönümü olan 2023 yılında iktidarımızın ve cumhur ittifakımızın hedefleri var, hayalleri var ve bu hayalleri ile birlikte başaracağız. Sizinle bu görüşmemiz anlamlıdır ve güç birliğimiz daimdir her zaman. Cenabi Allah bu birliğimizi bozmasın özellikle MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet beyin her çıktığı söylemlerde bu konuyu özellikle vurgulamıştır ve bununla ilgili çalışmalarımızı birlikte yürüteceğiz. Amacımız eğer Van’ın gelişmesi ve Van’ın güzelleşmesi ise Van’ı sahiplenmekse gerisi teferruattır bundan dolayı bayrağımızı vatanımızı milletimizi ve Van’ımızı sahipleneceğiz” ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından günün anısına MHP Van il Başkanı Salih Güngöralp, AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu’na  çini tabak hediye etti.

Bakmadan Geçme