MEMUR-SEN TOKİ SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

AK Parti Van İl Başkanı Abdullah Aras, Memur-Sen TOKİ konutlarındaki sorunun çözümü için devreye girerek tüm tarafları bir araya getirdi.
AK Parti İl Başkanlığı binasında düzenlenen toplantıya İl Başkanı Abdullah Aras ve yardımcıları, Memur-Sen İl Temsilcisi Süleyman Şakar ve beraberindeki üyeler, müteahhit firma yetkilisi, TOKİ kurum yetkilisi ve TOKİ Konut Yönetim Birimi Genel Müdürü İlhan Kartal katıldı. Toplantıya öncülük eden Abdullah Aras, Memur-Sen TOKİ konutlarında yaşanan sorunlardan dolayı üzüldüğünü, ama böyle devam etmemesi için de elinden gelen ne varsa yapmak istediğini söyledi. Bu nedenle bütün tarafları bir araya getirerek her şeyin çözüme kavuşturulmasını beklediğini kaydeden Aras, “Sorunun ve çözümün tüm muhatap tarafları şu an burada ve bu da çözüm için iyi bir fırsattır. Böyle bir fırsat daha önce oluşmamıştı. Şu an her şey konuşulacak ve inşallah herkes üstüne düşeni yaparak sorun da çözülecektir. Biz de bunun yakından takipçisi olacağız” dedi.
Daha sonra tüm taraflar detaylı bir şekilde konuşup enine boyuna bütün sorunları tartışarak, nihayet çözüm için ortak bir mutabakata vardı. Buna göre ivedi bir şekilde Memur-Sen TOKİ’nin eksik işleri yapılarak en kısa sürede tüm sorunları çözülecektir.
Memur-Sen heyeti ise, bu buluşmayı sağlayan ve çözüm için kendilerine destek olan Aras’a teşekkür ederek, memnuniyetlerini dile getirdiler.

Bakmadan Geçme