• Haberler
  • Politika
  • Memleket Partisi Van İl Başkanlığı'na atanan Ümit Yılmaz: Halkımızın desteğini bekliyoruz

Memleket Partisi Van İl Başkanlığı'na atanan Ümit Yılmaz: Halkımızın desteğini bekliyoruz

Memleket Partisi Van İl Başkanlığı'na atanan Ümit Yılmaz, 'Van sorunlarla boğuşan bir kent, daha fazla kaybedecek zamanı yok. Memleket Partisi Van İl Başkanlığı olarak yönetimimizi oluşturduk. Yerel seçimlere güçlü adaylarla giriyoruz. Van'ın sorunlarını çözmek için halkımızın desteğini bekliyoruz' dedi.

Memleket Partisi Van İl Başkanı Haluk Terzioğlu’nun yerine atanan Ümit Yılmaz yönetimini kurarak seçim startı vermeye hazırlanıyor. Van Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığına Ali Ertuğrul Aybey, İpekyolu Belediye Başkan Adaylığına Yeşim Yılmaz’ı gösterdiklerini belirten Ümit Yılmaz, diğer ilçe belediye başkan adaylarını önümüzdeki günlerde açıklayacaklarını söyledi.

Memleket Partisi Van İl Başkanlığı'na atanan Ümit Yılmaz: Halkımızın desteğini bekliyoruz

“BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE ÇALIŞMALARIMIZI YÜRÜTECEĞİZ”

Van’da birlik, beraberlik içinde çalışmalarını yürüteceklerini belirten Yılmaz, “Van il teşkilat ofisimiz hazır bir şekilde 20 Şubat tarihinde çalışmalara başlayacaktır. Van’daki seçim çalışmalarımızı büyük bir hassasiyetle ve ilgiyle yürüteceğiz. İl, ilçe teşkilatlarına ziyaretler gerçekleştireceğiz. Belirli kurumlara ziyaretler gerçekleştirilecek. Sürekli sahada çalışmalar yapılacak. Halkımızın sıkıntıları sürekli medya ve haber kanallarıyla dile getirilecektir. İl teşkilatımız halka açık olacak. Taraftar gruplarıyla görüşmeler olacak. İl teşkilatımıza üye olmak ve görev almak isteyen vatandaşlarımızla yüz yüze görüşülüp genel merkezden alınan karar neticesinde üyelik işlemleri hızlandırılacaktır. Halkımızla çay ve kahve günleri düzenlenip Van’ımızın sorunları istişare edilecektir. Halkımıza üçüncü yol olmak için Van’ımız için gerekli çözüm ve önerileri duyurabilmek için halkımızla sürekli iç içe olacağız. Teşkilatımız her daim halktan yana olacaktır. Yeni yapılanmamızla geleceğimiz için Van’ımız için hep birlikte dayanışma ve birlik beraberlik içinde çalışmalarımız hızla yürütülecektir” ifadelerini kullandı.

Ümit Yılmaz başkanlığında oluşturulan yönetim kurulunda Mehmet Polat, Ayşe Yılmaz, Okan Fırat ve Muhammed Emir Meşe yer aldı. 

Memleket Partisi Van İl Başkanlığı'na atanan Ümit Yılmaz: Halkımızın desteğini bekliyoruz

“VAN İÇİN GÜZEL PROJELER HAYATA GEÇİRMEK İSTİYORUZ”

Van’da yerel seçimleri kazanmaları halinde güzel projeler hayata geçirmek istediklerini söyleyen Yılmaz, “Van gerekli hizmetleri aldığında diğer illeri geride bırakacak güzellikte bir şehirdir. Van'ın istihdama ihtiyacı var. İstihdam için her mahalleye ihtiyaç sahibi aileler için gençlik merkezleri açılarak, ücretsiz LGS ve YKS dersleri verilecek. Öğretmen, kurum müdürü, temizlikçi istihdam edilerek hem eğitimi güçlendirmiş olacağız hemde istihdam yaratmış olacağız. Van’da trafik sorunu ciddi boyutlara ulaştı. Maraş, İki Nisan ve Cumhuriyet caddeleri artan araç sayısı nedeniyle trafiği kaldırmıyor. Bunun çözümü Memleket Partisi olacak. Vanlılardan yetki aldıktan sonra çözümü için derhal harekete geçerek çalışmalara başlayacağız. Van'ın ulaşım sorunu bulunmaktadır. Bu sorunları gidermek için belediye otobüslerinin saatleri her 15 dakikada bir kalkış yapacak şekilde ayarlanıp gerekirse yeni otobüsler alınacaktır. Bunun dışında şehri çevreleyen tramvay projemiz var. Haritasını çizdirmekteyiz. Belediyelerin gelire ihtiyacı vardır. Bunun için de her caddeye, her mahalleye, önemli noktalara lokanta ve kafeler açılacaktır. İşletmesi sadece ve sadece belediyeye ait olup hem belediyeye gelir sağlayıp hem de işletme müdüründen temizlikçisine kadar istihdam yaratılmış olacaktır. Artan enflasyon, zorlaşan alım gücü ve emeğinin karşılığını alamayan emeklilere ayda 5 bin TL nakit yardımı ve dar gelirli ailelere erzak yardımı sağlanacaktır. 31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimlere güçlü adaylarımızla giriyoruz. Adaylarımızın tümü Van’ın caddelerini, sokaklarını, sorunlarını, taleplerini bilen isimlerden oluşuyor. Van Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığına Ali Ertuğrul Aybey, İpekyolu Belediye Başkan Adaylığına Yeşim Yılmaz’ı gösterdik. Halkımızdan destek bekliyoruz. Adaylarımızın memleketimize hayırlı olmasını dilerim” dedi.

ÜMİT YILMAZ KİMDİR?

2002 yılında Başkale ilçesinde dünyaya geldi. İlkokulu Nevbahar Koleji, ortaokulu Bahçeşehir Koleji ve lise eğitimini Doğa Koleji’nde alarak mezun oldu. Van ve İstanbul’da iş yerleri bulunmaktadır.

İş hayatına aile şirketleri olan Özmer-Van İnşaat Petrol Ürünleri Gıda Pazarlama İthalat İhracat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketinde devam etmektedir. Ayrıca emlak ve araç alım satım işleri yapmaktadır.

Liderlik, girişimcilik, analiz, etkili iletişim, öğretmenlik, sportif faaliyetler ve kültürel faaliyetler alanlarında yetkin olan Ümit Yılmaz, Vanlılara alternatif sunmak için yola çıktılar.

KAYNAK: VANSESİ HABER BURHAN ERGİN

Memleket Partisi Van İl Başkanlığı'na atanan Ümit Yılmaz: Halkımızın desteğini bekliyoruz

Van Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığına Ali Ertuğrul Aybey

Memleket Partisi Van İl Başkanlığı'na atanan Ümit Yılmaz: Halkımızın desteğini bekliyoruz

İl Başkan Yardımcısı Mehmet Polat

Vansesi Özel Haber
Yorumlar 1
AYSEL 15 Şubat 2024 00:08

başarının devamını dilerim ❤️ MEHMET POLAT ❤️❤️ ÜMİT YILMAZ❤️❤️

Bakmadan Geçme