MASTERLERDE AZBAY GÜVEN TAZELEDİ

Van Masterler Derneği'nin 2. Olağan genel kurul toplantısı yapıldı. Önceki gün gerçekleştirilen genel kurul toplantısına yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Rıdvan Can

 

2013 yılında kurulan Van Masterler (Eski Futbolcular) Derneği'nin olağan genel kuruluna katılan üyeler Enver Azbay'ı başkanlığa yeniden seçtiler.

 

Önceki gün Star cefade gerçekleştirilen genel kurul toplantısına Van Masterler Dernek Başkanı Enver Azbay, Başkan yardımcısı Zeki Yılmaz'ın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri katıldı.

 

Genel kurul toplantısı öncesinde geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Amedspor'un kaptanı Şehmuz Özer'in anısına bir dakikalık saygı duruşunun ardından gündeme geçildi. Yönetim kurulunun raporunu kurucu başkan Enver Azbay okurken, denetim kurulu raporunu ise Yavuz Sağdinç okudu. Yönetim ve denetim kurulu faaliyet raporunun oylanmasının ardından konuşmalar yapıldı. Van Masterler Derneği kurucu Başkanı Enver Azbay ve Başkan Yardımcısı Zeki Yılmaz yaptıkları ortak konuşmalarda, Masterler Derneği'nin Van'da örnek olması gerektiği görüşünü paylaşarak birlik ve beraberlik mesajları verdiler. Konuşmaların ardından yeni yönetim ve denetim kurulu üyelerinin seçimine geçildi. Yapılan oylama sonunda hazır bulunan 35 üyenin oyunu alan Enver Azbay yeniden Van Masterler Derneği Başkanı seçildi.

 

"Güzel Projeler Hazırlayacağız"

Başkanlığa yeniden seçilen Enver Azbay, yönetim kuruluna ve üyelere teşekkür ederek, "Bu görevi bana layık gördüğünüz için öncelikle siz değerli arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Biz büyük bir aileyiz. Yeni yönetim olarak hep beraber bir araya gelerek güzel projeler hazırlayacağız. Herkese tekrar teşekkür ediyorum" diye konuştu.

 

"Üç Yılda İnanılmaz Bir Saygınlığımız Oldu"

Başkan yardımcısı Zeki Yılmaz ise, "Öncelikle Enver Azbay kardeşime hayırlı uğurlu olsun demek istiyorum. Şunu unutmayalım 3 senede inanılmaz bir saygınlığımız oldu. Van'da ve Türkiye'nin her yerinde üst seviyede sevildiğimizi hiçbir zaman unutmayalım herkes birbirine sahip çıksın. Birbirimize yardımcı olalım sevgimizi saygımızı kardeşliğimizi pekiştirelim" dedi.

Enver Azbay Başkanlığı'ndaki Van Masterler Derneği yönetimi ise şu isimlerden oluştu:

Başkan

Enver Azbay

 

Başkan Yardımcı

Zeki Yılmaz

 

Basın ve Medya Sorumlusu

Rıdvan Can

 

Yönetim

Yavuz Sağdinç

Metin Şevgin

Davut Yıldırım

Servet Şahar

Fahri Baştürk

Bengin Çakay

Nasır Camuşçu

 

Yedek Yönetim

İbrahim Koç

Barış Meriç

Alkan Ayhan

Çetin Berge

 

Denetim Kurulu

Yaşar Bitiktaş

Ergin Çiftçi

Eşref Elçioğlu

 

Yedek Denetim Kurulu

Nihat Eker

Ramazan Bildirici

Yusuf Beşak

 

Muhasebe

Emin Işık

Bakmadan Geçme