MASTERLER TAKIMI HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

18-24 Mayıs tarihleri arasında Antalya'da düzenlenecek Uluslararası Masterler Turnuvasına katılacak olan Van Masterler takımı hazırlıklarını tamamladı.

Evren Doğruer

Her yıl geleneksel olarak Fanatic Tour ve Antalya Masterler Derneği  tarafından düzenlenen uluslararası Türkiye Masterler futbol turnuvasında Van’ı temsil edecek olan Van Masterler takımı önceki gün Şahabettin Özarslaner Tesislerinde teknik direktör Zeki Yılmaz öncülüğünde yaptığı çift kale maçla turnuva hazırlığını tamamladı. 40 takımın mücadele edeceği uluslararası futbol turnuvası 18-24 Mayıs tarihleri arasında Antalya Kremlin Palace Hotel'in  tesislerinde yapılacak.

CAN: MEHMET AVCI VE YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR EDERİZ

Turnuva öncesi açıklamalarda bulunan Van Masterler takımı oyuncularından ve Van Masterler Basın Sözcüsü Rıdvan Can, "Antalya'da yapılacak uluslararası turnuva öncesi bizlere destek olan ve tesislerde çalışma imkanı sağlayan temsilcimiz Silahtaroğlu Vanspor Kulüp Başkanı Mehmet Avcı, yönetime ve tesis çalışanlarına teşekkür ederiz. Antalya’da yapılacak olan uluslararası futbol turnuvasına yurt içinden ve yurtdışından 40 takım katılacak. Uluslararası organizasyonda ilimizi en iyi şekilde başarıyla temsil edeceğiz. Turnuva hazırlıkları kapsamında toplamda 3 antrenman yaparak, takım halinde iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Son antrenmanla hazırlıklarımızı tamamladık. 17 Mayıs Salı günü Antalya’ya hareket edeceğiz” diye konuştu.

Bakmadan Geçme