MASTERLER ANTRENMANLARA BAŞLADI

Her yıl geleneksel olarak, düzenlenen uluslararası Masterler futbol turnuvası bu yıl 12-17 Ekim tarihleri arasında Antalya'da düzenlenecek.

Rıdvan Can

Antalya Asteria Kremlin Palace otel tesislerinde 12-17 Ekim tarihlerinde düzenlenecek Türkiye Masterler Futbol Turnuvasına yurt içi ve yurt dışından 32 takım katılacak.

"Turnuvaya en güzel şekilde hazırlanacağız"

Fanatic Tour ve Antalya Masterler Derneği tarafından ortaklaşa organize edilen Türkiye  Masterler futbol turnuvasına katılacak olan Van Masterler takımı hazırlıklara başladı.

Dernek Başkan Yardımcısı Metin Şevgin'in öncülüğünde Ekim ayında katılacakları turnuvanın hazırladıklarına başlayan Van Masterler takımı ilk çalışmasını Edremit yolu üzerinde bulunan Sevimli halı sahada gerçekleştirdi.  İlk çalışmasını 16 kişilik kadrosuyla önceki gün sevimli halı sahada yaptıkları çift kale maçla gerçekleştiren Van Masterler turnuva tarihine kadar farklı takımlarla hazırlık maçları yaparak turnuvaya en güzel şekilde hazırlanacak.

"Turnuvaya en iyi şekilde hazırlanıyoruz"

12-17 Ekim tarihlerinde Antalya'da gerçekleşecek uluslararası Masterler turnuvası ile ilgili gazetemize açıklamalarda, bulunan Metin Şevgin, “Her yıl olduğu gibi bu yılda ilimizi temsilen turnuvaya katılacağız.  Dernek başkanımız Zeki Yılmaz ve diğer arkadaşlarımız Vanspor'da görev yaptıkları için çalışmalar maalesef onlardan yoksun başladı. Van Masterler takımı olarak öncelik ilimizi profesyonel ligde temsil eden Vanspor'un başarısıdır. Bizlerde Van Masterler olarak, öncelikle Vanspor'a ve Vanspor'da görev yapan takım arkadaşlarımız teknik direktör Zeki Yılmaz, Bengin Çakay, Murat Yıldırım, Ali Kurt ve Osman Yıldırgan'a başarılar diliyoruz" dedi.

“İlimizi centilmence temsil edeceğiz”

Şevgin, “Her yıl olduğu gibi bu yılda ilimizi turnuvada en güzel şekilde temsil ederek, bizlere yakışır şekilde centilmence rakiplere saygı çerçevesinde fairplay ruhuyla mücadele etmektir. Bu anlamda ilimizi en güzel şekilde temsil edeceğiz. Yıllardır aynı ciddiyetle profesyonelce bu önemli organizasyonu düzenleyen Fanatic Tour ve Antalya Masterler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hakan Onkur'a ve yönetim kuruluna teşekkür ediyoruz. Turnuvaya katılacak olan tüm takımlara başarılar diliyoruz” diye konuştu.

Bakmadan Geçme