MAKAM VE KOLTUĞA DEĞİL, HİZMETE TALİBİZ

Tuşba için Doğru parti Doğru hizmet Doğru Aday Selim Özgökçe, sloganıyla yola çıkan Ak Parti Tuşba İlçesi Belediye Başkan Aday Adayı Selim Özgökçe, Tuşba'yı sadece Van'ın değil doğunun cazibe merkezi haline getirmek istediklerini belirterek, Tek Üniversite merkezi olmanın yanında kültür, sanat, spor ve sağlık hizmetlerinin yanı sıra Doğu Bölgesinin en büyük Alış Veriş Merkezini ilçemize getireceğiz, 'Gücümüzün kaynağının millet olduğu bilinciyle, sürekli ve kaliteli hizmet sunmayı, şeffaf, adil, dürüst ve hesap verilebilir bir yönetim taahhüt ettiklerini ifade ederek, bizler 'makam ve koltuğa değil, hizmete talibiz.'dedi.

Rıdvan CAN

 

Özgökce, “Tuşba İlçemizi yönetmek için Belediye Başkanlığına aday oldum. Gelecekte hep birlikte yaşayabileceğimiz Tuşba İlçemizi Van’a kazandırmak için yola çıktıklarını belirterek, Tuşba İlçesi Belediye Başkanlığı için aday gösterildiği takdirde Projelerini tek tek hayata geçireceğini kaydetti.

 

ÖZGÖKÇE,TUŞBA İLÇESİ'NİN KADERİNİ “PROJELERİ” İLE DEĞİŞTİRMEYE HAZIRLANIYOR.

Selim Özgökce,  adaylığın gerçekleşmesi halinde de projelerin tüm finansman ve altyapılarıyla birlikte kamuoyuyla paylaşılacağına vurgu yaparak, “Topluma hizmeti kendine ilke edinen ‘Halkçı Belediyecilik’ öncülüğünde yaşama geçecek olan şu temel ilkeleri ile her türlü ayrımcılığı reddedip insana ve toplumun mutluluğuna öncelik veren bir Belediye olacaklarını sözlerine ekleyerek,  hedefleri ve projeleri şöyle açıkladı.  

 

 PROJELERİ:  İlçe belediye’mize yakışır başkanlık hizmet binası ve makine parkı oluşturup kuracağımız genç ve dinamik ekibimizle öncelikli olarak belediye sınırlarımızda bulunan tüm mahalle ve köylere altyapı başta olmak üzere yol, su, kanalizasyon hizmetlerini sunmak.

 AVM PROJESİ: İlçemizin cazibe merkezi olabilmesi için Erciş yolunda 100.000m2 kapalı alana sahip gerek peyzaj ve mimari yapısı bakımından Van’ımıza ve halkımıza yakışır bir proje ile doğunun en büyük alış veriş merkezini kuracağım ve bununla alakalı yer tespiti yapılmış olup yüklenici firmalarla gerekli görüşmelere başladık.                                                                                      

SOSYAL TESİSLER: Belediye konservatuarı, Belediye kültür ve sanat evi ve semt spor alanları projesi, Kültür merkezi kurulacak ve içinde oturma alanları, konferans salonu, kütüphane olacak. Mahalle ve köylerimize mini futbol ve basketbol sahası yapılacak. Bölgede bulunan genç nüfusumuzu kahve ve internet köşelerinden kurtarmak için spor eğitim alanlarında büyük bir Sosyo Eğitim ve Kültür merkezi ve Spor kompleksi kurmak bu tesislerde genç kardeşlerimize istihdam yaratmak ve yeteneklerini değerlendirme fırsatı vererek topluma kazandırmak ve hayata geçirmeyi düşündüğüm bu tesiste üretici kimliğini kaybetmiş olan köylülerimize uzman kişilerin vereceği seminerlerle yeniden çiftçilik ve hayvancılık konusunda eğitim ve gerekli desteği verip yeniden üretici konumuna getirmek düşüncesindeyim.

TURİZM PROJEMİZ: Turizm yatırımları yapılacak. Hazineden yerler kiralanarak doğal dokuyu bozmayacak şekilde kamp alanları yapılacak. bu kamplar tatil ve spor amaçlı olacak. Bu sayede belediye hem kendisine gelir hem de işsiz gençlerimize iş alanı yaratmış olacak. Van Gölüne kıyısı en uzun olan Tuşba ilçemizi hak ettiği yere getirmek. İskele’de bulunan arıtma tesislerini daha işlevsel bir bölgeye taşımak ve sahil şeridinde bulunan bataklıkları ıslah edip halka ve turizm’e açarak otel ve tatil köyleri işletmecileri için cazip hale getirip sahillerimizde hem istihdam yaratmak hem de her türlü su sporları organizasyonlarına ev sahipliği yapabilecek bir konuma getirmek…

 GIDA BANKACILIĞI İLE MUHTAÇ AİLELERİMİZE YARDIM PROJESİ: Bunu gıda bankacılığı; üretim fazlası olan, paketleme hatası olan ürünlerin gıda bankacılığı yapabilen bir kuruluş tarafından dağıtılmasıdır. bu sayede muhtaç ailelerimize evine yiyecek ve giyecekler masrafsız bir şekilde ulaşacaktır yani hem belediye masrafa girmeyecek hem muhtaç ailelerimize ihtiyaçları görülecek hem de ürünleri bağışlayan firmalar bağışladıkları ürünlerin maliyetini vergilerinden düşecek. Bu Aileler arasında neden ilçemizdeki muhtaç ailelerimiz de yer almasın yer alacak çünkü biz bunu yapacağız. Partimin takdiri ve halkımın desteği ile bana şans verilip bu göreve layık görüldüğüm takdirde tüm projelerimi hayata geçirmeyi ve tüm halkıma eşit mesafede yaklaşarak belediye başkanı olarak değil, beni bu göreve layık görenler halkımın hizmetkârı olarak çalışmalarımı sürdüreceğim.

 

Bakmadan Geçme