Köroğlu: Daha İyi Bir OSB İçin Adayım

Köroğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Köroğlu Van Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanlığı’na aday oldu. Akdamar Oteli’nde düzenlenen iftar yemeğinde adaylığını ekibiyle birlikte açıklayan Köroğlu, Van OSB’yi daha iyi yerlere taşımak ve sanayicilerin sorunlarını çözmek için aday olduğunu söyledi.

Rıdvan Can-İlhan Siyahtaş

Van Organize ve Sanayi Bölgesi seçimlerine kısa bir zaman kala adaylar ortaya çıkmaya başladı. Mevcut OSB yönetiminin desteğini yanına alarak adaylığını geçtiğimiz hafta açıklayan işadamı Şemsettin Bozkurt’un ardından  Köroğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Köroğlu OSB yönetimine aday olduğunu açıkladı.

“OSB seçimini kazanacağız’’

Akdamar Otel’inde düzenlenen iftar yemeğinde basınla bir araya gelen Mahmut Köroğlu,  yemekte yaptığı konuşmada Vanlıya vefa borcunu ödemek üzere OSB yönetimine aday olduğunu belirterek, “Van için çalışıyoruz. Mahmut Köroğlu Van’da Mahmut Köroğlu’dur Mahmut Köroğlu Ankara’da dolaşsa kimse tanımaz,  fakat Van’da herkes bizi tanır bilir. Bizim her zaman söylediğimiz bir sözümüz var. Van’da kazandık Van’a harcayacağız.  Van’a ve Vanlıya vefa borcumuz var bunun için arkadaşlarımızla birlikte Van OSB Yönetim Kurulu Başkanlığı’na aday olduk.  Ben ve yönetimim hizmet etmek için elimizi taşın altına koyduk.  OSB seçimini kazanacağız’’ dedi.

‘‘Sorunları çözeceğimize inanıyoruz’’

Sanayicilerin desteğe ihtiyacı olduğunu kaydeden Köroğlu, “ Van bölgesinde çekim merkezi olan bir ildir.  OSB’de sanayicinin hakkını savunan ve sanayicisine destek veren bir yönetime ihtiyaç vardır.  Van OSB’de güvenlik sorunu, alt yapı, üst yapı, çevre, ulaşım ve sağlık sorunları olduğunu görüyorum. Bu sorunların OSB’nin kendi imkânları ile çözülemeyeceğini herkes bilir.  Bunun için  Köroğlu Grup olarak şirketimin bütün  imkânlarını  OSB'nin hizmetine sunacağım.  Yapacaklarımızı seçim bildirgemizde açıkladık. Seçim bildirgemizde de yer aldığı gibi  OSB’nin güvenliğinden, çevre güvenliğine, yolların asfaltlanmasından, çevre sorunlarına kadar temel sorunlarını kısa sürede çözeceğimize inanıyoruz OSB’yi  yılda bir iki fuarla değil, yılın hemen hemen her günün aktif hale getirerek  halkımıza açacağız’’ diye konuştu.

‘‘Van’a Vanlıya Vefa Borcum Var’’

Göreve geldiklerinde yönetim olarak birçok yeni projeyi de hayata geçireceklerini vurgulayan  Köroğlu, “Van’a, Vanlılara  olan  borcumuzu ödemek için gece gündüz çalışacağız. Yapılacak seçimin sonucu ne olursa olsun seçilecek yönetim proje ve hizmetleriyle OSB’yi marka bir yapmak için çaba sarf etmek zorundadır. OSB'yi muhteşem bir kümelenme modeline dönüştürmek için yola çıktık. Tüm kurumlarımız, odalarımız, yerel yönetimlerimiz ile işbirliği içerisinde sanayicilerimizin sorunlarını ortaklaşa çözeceğiz.  Meslek odaları, STK, kurum ve kuruluşların imkân ve olanaklarını OSB için değerlendirme çabası içinde olacağız. Biz sanayicilerimiz için hizmete hazırız.  Sanayicilerimiz teveccüh göstermesi halinde farklı bir OSB oluşturacağımızı herkes görecek. Bunu da gerçekleştireceğimizin sözünü veriyoruz” dedi.

Bakmadan Geçme