KONTEYNIR KENTE GÜZELLİK SALONU

Hüsrevpaşa Konteynır Kenti'nde kurulan prefabrikte hizmet verecek olan bayan kuaförü ve güzellik salonu açılışına Van Vali Yardımcısı Mehmet Özel ile Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Sinir katıldı. Açılış kurdelesini kesen Vali Yardımcısı Mehmet Özel, iş yerinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Daha sonra kuaför salonunda bir süre inceleme yapan Vali Yardımcısı Özel, konteynır kentlerde sosyal aktivitelerin her geçen gün artarak devam ettiğini ve bundan sonraki süreçte de devam edeceğini belirtti.
İş yeri sahibi Nezaket Yavuz ise, depremzedelere yüzde 50 indirimle hizmet verecekleri belirterek, "İlk etapta 4 kişiye istihdam sağladık. Burada depremzedelere yüzde 50 indirimli olarak hizmet vereceğiz. Çünkü yaşanan deprem felaketinden sonra kadınların korkudan kuaförlere gidemedi. Ama burayı prefabrik bir yapı yaptık. Bayanlarımız buraya gönül rahatlığıyla gidebilirler" ifadelerini kullandı.
Tüm konteynır kentteki kadınları yeni kuaför salonlarına beklediklerini aktaran Yavuz, daha sonra açılışa katılanlara ikramlarda bulundu.
VAN HABER VANSESİ

Bakmadan Geçme