Kimlik Mağazası yeni yerinde açıldı

Fazıl Erüş
Türkiye'nin birçok İli'nde bulunan Kimlik Mağazası yeni yerinde 180 çeşit marka ve uygun fiyatlar ile Van halkının hizmetine açıldı.
1991 yılında Ankara'da tekstilde ciddi ataklar yaparak sektörde söz sahibi olan Kimlik Mağazası Sıhke Caddesi üzerinde bulunan eski Gima Mağazası'nın yerinde 3 bin metre kare kapalı alana sahip yeni mağazasıyla Van halkına hizmet verecek. Kimlik Mağazası açılışına Vali Münir Karaloğlu, Van Milletvekilleri Burhan Kayatürk, Fatih Çiftçi, Mustafa Bilici, İl Emniyet Müdürü Ümit Yurdakul, Ak Parti İl Başkanı Abdullah Aras, Sanatçı Aydın Aydın, iş adamları, Kayatürk ailesi ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış konuşmasında Van'a böyle büyük ve modern mağaza yatırımı yapan Kayatürk ailesine teşekkür ederek " Böyle modern mağazalar Van İline büyük rekabet getirecektir.  Böylece daha modern ve daha güzel mağazalar yapılacaktır " dedi.
Kimlik Mağazasının Vanlı bir aile tarafından kurulduğunu belirten TRT 6 Çepik Programı sunucusu Aydın Aydın, mağazanın kaliteli ürünleri ile Türkiye'nin her yerinde olmasının gurur verici olduğunu söyledi. Ak Parti İl Başkanı Abdullah Aras ise, böyle büyük ve modern mağazayı Van iline açan Kayatürk ailesine teşekkür etti.
Türkiye'nin büyük şehirlerinde araştırmalar yaparak mağaza açtıklarını belirten Van Milletvekili Burhan Kayatürk," ilk Kimlik Mağazasını Bursa ve sonra sırasıyla Malatya, Antalya, İzmit, Gaziantep, Elazığ, Van ve Diyarbakır`da açtık. 2006 yılından itibaren de kendi markamızı da üretmeye başladık. Kimlik Mağazaları; spor giyimde Avacava, genç bayan giyimde Purlin, erkek klasik giyimde PaulMark ve bayan klasik giyimde Bronze markalarını üretiyor.  Mağaza Van'a ve Vanlılara hayırlı olsun"  diye konuştu.

Bakmadan Geçme