KİLİM MOBİLYA HİZMETE AÇILDI

Rıdvan CAN
Kilim Mobilya Mağazası Kedili Kavşak şubesinin açılışı görkemli törenle gerçekleşti.   Açılış törenine Vali Münir Karaloğlu, Emniyet Müdürü Ümit Yurdakul, Ak Parti Van İl Başkanı Abdullah Aras, Ak Parti Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Fethi Yıldız, VATSO Yönetim kurulu Başkan Yardımcısı Ayhan Fidan, VATSO Başkan Adayı ve EDH Temsilcisi Necdet Takva ve çok sayıda davetli katıldı.
Kilim Mobilyalar Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yayla açılışta bir konuşma yaparak, "Bizleri kırmadınız buraya kadar geldiniz. Davetimize katıldığınız için çok teşekkür ederiz. Burada Hüseyin Güneş Bey, bizim bölge müdürümüzdür.  Doğu Anadolu Bölge Bayiimiz Hüseyin Bey,  firmamızı Siirt, Tatvan, Muş, Bingöl, Bitlis, Van, Hakkari ve Şırnak'ta i başarı ile temsil etti. Bu illerimizde showromlar kurdu. Huzurlarınızda Hüseyin Beye teşekkür ederim. Kilim Mobilyadan şuanda 35 ülkeye ihracat yapan, Türkiye'nin güzide firmalarından biridir. Türkiye'de geçen yıl ihracatta ikinci sıradaydık. İnşallah bu senede bu iddiamızı sürdüreceğiz. Bir ülkenin marka olmasını firmaların başarısı ve  ismi çok kolaylaştırıyor. Biz eskiden diğer ülkelerin kapılarında mal satmak için sürünürdü ama şimdi Türkiye marka olmuş bir ülke. Şimdi bütün ülkelere ürünlerimizi rahatlıkla satıyoruz. Türkiye'de üretilen mallar kalitelidir. Devlet büyükleri arkamızda olduğu müddetçe başaramayacağımız hiçbir iş yoktur. Kilim Mobilya olarak ta Vanlı hemşehrilerimize hizmet etmekten gurur duyuyoruz. Burada önemli olan bu ürünleri satmak değil. Önemli olan satış sonra ürünümüzün arkasında durmamızdır. 1200 istihdamı olan Kilim Mobilya hem dünyaya hem de Türkiye'ye hizmet etmeye davam edecektir. Aynı zamanda yatak süngerini kendimiz üretiyoruz. Kayseri'de bir sünger fabrikası açtık. Birçok mobilyacıya kendi yaptığımız süngerleri de satıyoruz.  Türkiye'ye hizmet etmekten gurur duyuyoruz. Mağazamız Van'a ve Vanlılar hayırlı uğrulu olsun" dedi.
" KAYSERLİ İŞADAMLARIMIZI VAN'A YATIRIM YAPMAYA BEKLİYORUZ"
Vali Münir Karaloğlu, Van'ın birçok sıkıntının üstesinden geldiğini belirterek, "Bugün yine yeni bir iş yerinin kurdelesini kesmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Van depremden sonra 4-5 ay sonra çok büyük sıkıntılar yaşadı. Ama bugün Van deprem dönemi çok geçmiş durumda. Depremden sonra Van toparlanarak büyük bir mesafe kat etti ve diğer yıllara göre ekonomisini ikiye katladı. Kayserili işadamlarımızın Van'a yatırım yapmasını bekliyoruz. Bu ürettikleri malları burada da üretsinler. Bölgenin huzur ortamından onlarında faydalanmasını istiyoruz. Kilim markası önemli bir mesafe kat etti. Türk malları artık yurt dışında da aranan markalar arasına girmiştir. Markalar bu yolda emin adımlarla ilerliyor. Kilim Mobilyalarının daha birçok insanlara aş ve iş vermesini bekliyoruz. Bizim için önemli olan budur. Van'da bir hemşehrimizin bölge temsilcisi olması bizi çok mutlu ediyor. Bundan dolayı Hüseyin beye teşekkür ediyorum. Bu yenin iş yerinin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.
" BİZ VAN AŞIĞIYIZ"
Van'a yatırım yapmaktan mutluluk duyduğunu belirten Kilim Mobilya Mağazası Doğu Anadolu Bölge Bayi Hüseyin Güneş'te  şunları söyledi: "  Biz Van'ın aşığıyız. Hüseyinoğulları bünyesinde Van merkezinde dördüncü şubemizi bugün açtık. Bin 20 metre kare kapalı alana sahip olan şubemizde 10 insanımızı istihdam ediyoruz. Açılışa katılan bütün davetlilere teşekkür ediyoruz."
Açılış sonrası mağazayı gezen Vali Münir Karaloğlu ve davetliler satışa sunulan ürünleri çok beğendiklerini  dile getirdiler.  Açılış ikramlarla sona erdi.

 

Bakmadan Geçme