Kılıçdaroğlu Vanlılarla buluşuyor

Cumhuriyet Halk Partisi ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu 2 Mayıs Salı günü Van'lılarla buluşuyor.

Burhan Ergin

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarını hızlandıran Cumhurbaşkanı adayları ülkeyi il il gezmeye devam ediyor. Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu 2 Mayıs Salı günü saat 15:00’da Beşyol Meydanında Van’lılarla buluşuyor. Kılıçdaroğlu’na İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş eşlik edecek.

“Tüm halkımızı mitingimize bekliyoruz”

Mitinge davet çağrısı yapan CHP İl Başkanı Hakan İlvan, 14 Mayıs tarihinde yapılacak seçimlerin ülkemiz için çok önemli olduğunu belirterek, “14 Mayıs seçimleri, ülkemizin kaderini belirleyecek bir seçim olacak. Doğru, dürüst, eşit ve adil bir paylaşım için 13.Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun kapsayıcı siyaset anlayışının ülkemize çok şey kazandıracağına inanıyoruz. Şuan ülke olarak her alanda çık sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. İnsanlar özellikle ekonomik kriz altında ciddi anlamda ezilmektedir. Halkımızın sorunlarına derman olmaya geliyoruz. Halkımız çözümü Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanı Adayımız Kılıçdaroğlu’nda görüyor. İnanıyoruz ki 14 Mayıs'ta kazanan Türkiye olacak, sofralarımıza bereket, evlerimiz huzur dolacak. CHP Genel Başkanımız ve 13.Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, ve üst düzey parti yöneticilerimizin katılımıyla gerçekleştirilecek mitinge tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz. Salı günü Türkiye’nin kalbi Van’ımızda atacak. 14 Mayıs’ın en güçlü mesajını Beşyol Meydanında vererek, milletimizi halkın iktidarı ile buluşturacağız. Genel Başkanımız Van’ı çok önemsiyor, ilimizin tarım, hayvancılık, turizm, işsizlik, sınır ticareti sorunlarına değinip çözüm önerilerini anlatacak. Vanlılar Genel Başkanımızı bağrına basacak. Bizim mitinglerimiz taşıma değil, sevgi, barış, samimiyet mitingleridir. İnanıyorum ki Salı günü Vanlılar Beşyol meydanına akın edecek. Çünkü Genel Başkanımıza çok büyük teveccüh var. Tüm halkımızı mitingimize bekliyoruz” diye konuştu.

CHP 1. sıra milletvekili Adayı Seracettin Bedirhanoğlu ve diğer adaylar ise seçim çalışmalarını sürdürerek vatandaşlardan destek istiyor.

Bakmadan Geçme