• Haberler
  • Güncel
  • Kevenli Mahallesi'nde imar yolu üzerindeki duvar yıktırıldı

Kevenli Mahallesi'nde imar yolu üzerindeki duvar yıktırıldı

İpekyolu Belediyesi, Kevenli Mahallesi'ndeki imar yolu üzerinde bulunan bir duvarı yıktığını açıkladı. Belediye, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, çalışmanın Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirildiğini ve gerekli güvenlik tedbirlerinin alındığını belirtti.

Kevenli Mahallesi'nde yer alan imar yolu üzerindeki duvarın, belediye tarafından yıkıldığı bildirildi. Belediye, bu adımın atılmasının temel nedeninin, vatandaşların güvenliğini sağlamak olduğunu vurguladı. Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin, yıkım öncesinde gerekli emniyet tedbirlerini aldığı belirtildi.

İpekyolu Belediyesi yetkilileri, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Kevenli Mahallesi'ndeki imar yolu üzerindeki duvar, vatandaşlarımızın güvenliğini tehdit ediyordu. Zabıta Müdürlüğümüz ekiplerince gerekli emniyet tedbirleri alınarak, duvar kontrollü bir şekilde yıkıldı. Bölge sakinlerimizin can ve mal güvenliği en öncelikli konumuz. Kentimizin güvenli ve yaşanabilir bir yer olması için çalışmalarımız devam edecek" dedi.
İpekyolu Belediyesi, vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak için bu tür çalışmalara devam edeceğini belirtti. Kentteki imar ve kentsel dönüşüm projelerinin, bölge sakinlerinin yaşam kalitesini artırmayı amaçladığı vurgulandı.

Vansesi Özel Haber
Yorumlar 1
Osman 17 Haziran 2024 01:43

Madem halkı bu kadar önemsiyorsunuz neden 3 4 senedir 18. Madde mağdurların arsalarini neden çevre ve şehirçilikle gasp ettiniz yetkilileri göreve çağiriyorum

Bakmadan Geçme