Kent Konseyi Yürütme Kurulu Toplandı

Büyükşehir Kent Konseyi Genel Kurul toplantısından sonra ilk yürütme kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

Rıdvan Can

Büyükşehir Kent Konseyi genel kurulunda yürütme kuruluna yeni seçilen üyeler ilk toplantısını yaptı. Konsey üyelerinin katıldığı toplantıda Van Büyükşehir Kent Konseyi Başkan Yardımcılığına Mucip Tapan ve H.Fikret Barensel oy birliği ile seçildi.

Yürütme Kurulu toplantılarının her ayın son Pazartesi günü Saat:09.00’da yapılmasına  karar verilen toplantıda, Van Büyükşehir Kent Konseyi bünyesinde faaliyet gösteren Kadın Meclisi, Gençlik Meclisi, Engelli Meclisi, Sanat Meclisi, Çevre Meclisi ve Çocuk Meclisinin bir ay süre zarfında uygun tarihlerde genel kurullarının yapılmasına,  Mahalle meclislerinin kurulmasına ve gerekli çalışmaların başlatılmasına, Büyükşehir Kent Konsey  üyelerinin kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret etmeden önce  kurumu ilgilendiren sorunların belirlenerek yürütme kuruluna  sunulduktan  sonra ziyaretlere başlanmasına oy birliği ile karar verildi.

Büyükşehir Kent Konseyi yenilenmiş yürütme kurulu gündeminde bulunan konuları görüşmek üzere 21.07.2014 tarihinde toplanması karara bağlandı. 

Bakmadan Geçme