Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Aydın çalışmaları inceledi

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından devam eden yol yapım, asfalt serim, asfalt yama, kilit taşı döşeme ve kaldırım düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.

Vansesi Haber Merkezi

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın beraberindeki Başkan Yardımcısı Birol Duman, Fen İşleri Müdürü Necip Erginyürek, müdürlük teknik personelleri ve yüklenici firma yetkilileriyle birlikte İpekyolu ilçe merkezinde devam eden çalışmaları inceledi.

“Merkez mahallelerde yol sorunları birer birer çözülüyor”

Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Aydın, mahallelerde başlatılan yol yapım, parke taşı döşeme, asfalt serim, kilit taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı. Yaptıkları çalışmalarla, İpekyolu’nun daha modern cadde ve sokaklar ile konforlu yapılara kavuşacağını ifade eden Aydın, “Yapımına ilkbaharın ilk günlerinden bu yana başlanan çalışmalarımız hız kesmeden sürüyor. 2021 yılı çalışma programına dâhil edilen yol yapım çalışmalarımızın sonlanması ile beraber, vatandaşlarımız daha güvenli ve trafik akışının daha akıcı olduğu yollara kavuşacak. Yaklaşan kış mevsimi öncesi çalışma arkadaşlarımız gecesini gündüzüne katarak çalışmaları bitireceklerdir. Bu anlamda elimizden ne geliyorsa yapacağız. Vanlı hemşerilerimizin daima hizmetin en iyisine layık olduğu bilinç ve sorumluluğuyla, çalışmalarımızı her anlamda yoğunlaştıracağız” dedi.

“Kış mevsimi gelmeden başlatılan çalışmalarımızı tamamlayacağız”

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. İhsan Emre Aydın, önceliklerinin yaklaşan kış mevsimi öncesi başlattıkları çalışmaları tamamlamak olduğunu belirterek, “Şehrimizin alt ve üst yapı sorunlarının çözümüne yönelik çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Tüm bu çalışmalarımızın asıl hedefi alt yapı sorunları çözülmüş, konforlu ve güvenli yollara sahip bir İpekyolu’nun inşasıdır. Vatandaşlarımızın içi rahat olsun, inşallah başlattığımız çalışmaların tamamını kış mevsimi gelmeden sonlandırarak, vatandaşlarımızın hizmetine sunmuş olacağız.” dedi.

Vatandaşlarla bir süre sohbet ederek sorunlarını dinleyen Aydın, İpekyolu’nda bozuk, yıpranmış, yol ve kaldırım bırakmayacaklarını kaydetti.

 

 

Bakmadan Geçme