• Haberler
  • Güncel
  • Kaymakam Çelik şehit ve gazi aileleriyle bir araya geldi

Kaymakam Çelik şehit ve gazi aileleriyle bir araya geldi

Van'ın Başkale Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mustafa Çelik, ilçede şehit ve gazi aileleriyle bir araya geldi.

Van’ın Başkale Kaymakamlığı SYDV Başkanlığı tarafından organize edilen İftar yemeğinde Kaymakam ve Belediye Başkan Vekil Mustafa Çelik, Şehit ve Gazi aileleriyle iftar yemeğinde bir araya geldi.

Sıcak bir aile ortamında geçen yemekte konuşan Kaymakam Mustafa Çelik, şehit ve gazi ailelerinin her zaman yanında olduklarını belirtti.  
"Bugün bizlere düşen şehitlerimizin ve gazilerimizin aziz hatıralarına sahip çıkarak, devletimizin bu topraklarda ilelebet payidar olması için var gücümüzle çalışmak ve gayret etmektir" diyen Kaymakam Çelik, "Milletimiz, milli ve manevî değerlerimize yönelecek her saldırıyı birlik ve beraberlik içerisinde bertaraf ederek bu uğurda şehadet mertebesine erişen ecdadımızın ebedî istirahatini huzur içerisinde sürdürmesini sağlamaya devam edecektir. Ramazan ayı vesilesiyle; vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletimizin huzur ve refahı için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi şükranla anıyorum. Başta şehitlerimizin aileleri ve gazilerimiz olmak üzere tüm hemşehrilerimin, aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin mübarek Ramazan ayını en içten duygularımla tebrik ediyorum.” dedi.

Vansesi Haber
 

Bakmadan Geçme