Kaymakam Çelik'e veda ziyaretleri

2 Temmuz'da yayımlanan Kaymakamlar Kararnamesi ile Van Başkale Kaymakamlığı görevinden Erzurum Oltu Kaymakamlığı görevine atanan Kaymakam Mustafa Çelik'e veda ziyaretleri sürüyor.

2 Temmuz’da yayımlanan Kaymakamlar Kararnamesi ile Van Başkale Kaymakamlığı görevinden Erzurum Oltu Kaymakamlığı görevine atanan Kaymakam Mustafa Çelik’e veda ziyaretleri devam ediyor. Başkale Adliyesi'nde görevli hakim ve savcılar, Kaymakam Çelik'e veda etmek için bir araya geldi.

Başkale Adliyesi’nde görevli Hakim Muhammet Fatih Parlak ile Başkale'ye yeni atanan Hakim Muhammet Sefa Çıkıt, Hakime Gizem Aydın ve Savcı İrem Çıkıt, Kaymakam Mustafa Çelik’e veda ziyaretinde bulundular. 

Kaymakam Mustafa Çelik, veda ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkale’de görev yaptığı süre boyunca desteklerini esirgemeyen tüm mesai arkadaşlarına ve Başkale halkına teşekkür etti. Erzurum Oltu Kaymakamlığı görevine atanmanın heyecanını yaşadığını belirten Çelik, yeni görevine en iyi şekilde hizmet etmek için hazırlıklara başladığını ifade etti.

Vansesi Haber

Bakmadan Geçme