KAYMAKAM BÜYÜKKÖSE'DEN İFTAR YEMEĞİ

Van'ın Başkale Kaymakamı Murat Büyükköse, ilçede görev yapan kurum amirleri, esnaf ve kanaat önderlerine iftar yemeği verdi.
Başkale Kaymakamlığı tarafından öğretmen evinde verilen iftar yemeğine Başkale eski Belediyesi Başkanı İhsan Güler, İlçe Jandarma Komutanı Ö. Mete Özcan, Cumhuriyet Savcısı Volkan Çetinkaya, Komando Tabur Komutanı Adem Şakrak, Emniyet Müdürü Sedat Bülbül, Milli Eğitim Müdürü Adil Demir, Başkale Ziraat Odası Başkanı Rahmi Aşkan, diğer kurum amirleri, esnaflar ve kanaat önderleri katıldı. Davetliler İlçe Müftüsü Muhammed Şafi Bilik’in okuduğu duayla birlikte iftarlarını açtılar. İftar yemeğinden sonra bir konuşma yapan Kaymakam Murat Büyükköse; her sene geleneksel olarak verilen iftar yemeğine katılanlara teşekkür ederek, “İlçe halkımızın ve bütün İslam âleminin kutsal Ramazan ayını kutlar, düzenlemiş olduğumuz bu iftar yemeğinin halkımız için barış, kardeşlik ve huzur getirmesini temenni ederim” dedi.
Kaymakam Büyükköse, tayini çıkan İlçe Komando Tabur Komutanı Binbaşı Adem Şakrak’a yaptığı hizmetlerden dolayı plaket vermesiyle yemek sona erdi.
vanhaber,van,haber,van haber

Bakmadan Geçme