• Haberler
  • Güncel
  • Kaymakam Aydoğan müjdeyi duyurdu: Tüm yollar asfaltlanacak

Kaymakam Aydoğan müjdeyi duyurdu: Tüm yollar asfaltlanacak

Van'ın Muradiye Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Melih Aydoğan vatandaşlara müjde vererek ilçedeki yolların asfaltlanacağını duyurdu.

Muradiye Belediyesi tarafından ilçe merkezinde çeşitli nedenlerden dolayı zarar gören tüm yolar BSK sıfır asfalt ile yenilenecek. Muradiye Belediyesi’nin ihalesini gerçekleştirdiği yeni asfalt yollarda çalışmalar kısa süre içinde başlanacak.

Kaymamakam ve Belediye Başkan Vekili Melih Aydoğan yaptığı açıklamada: “Muradiye Belediyesi olarak bir müjdeyi daha hemşehrilerimize açıklamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Muradiye Belediyesi olarak ilçemizin ana halterlerinde bulunan ve çeşitli nedenlerle bozulan yollarımızı yeniliyoruz. Tüm bu asfalt yollarımız 15 Kilometreye yakın aşınma asfaltıyla yenilenmiş olacak. Yapacağımız bu çalışma ile kontrollü bir şekilde vatandaşlarımızın seyahat etmelerini ve ilçemizin yollarını iyi bir konuma getirmeyi hedefliyoruz, yol medeniyettir diyoruz ve yeni yapacağımız sıcak asfaltlarımızın ilçemize, vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyoruz.” Şeklinde ifadeler kullandı.

Vansesi Haber
 

Bakmadan Geçme