Kaymakam Aydoğan mahalle ziyaretlerine devam ediyor

Van'ın Muradiye Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Melih Aydoğan ilçede mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Kaymakam Aydoğan mahalle ziyaretleri ile vatandaşlarla bir araya gelip sorun ve taleplerini dinliyor.

Van’ın Muradiye ilçesi Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Melih Aydoğan, ilçe merkezinde bulunan esnaflar,  Dürükaş Mahallesi, Karahan Mahallesi, Alkasnak Mahallesi ve  Keçikıran Mahallesini ziyaret edip mahalle sakinleri ile bir araya geldi.
Mahalle sakinleriyle aile ortamında sohbet eden Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Melih Aydoğan, vatandaşların görüş, öneri ve taleplerini dinliyor hizmetleri yerinde takip ediyor.

Kaymakam Aydoğan, “ 'Gönül bağı sağlamsa, yolda güzeldir yolculukta.' İlçemizin her toprağını geziyor, vatandaşımızın görüş, öneri ve taleplerini dinliyor hizmetleri yerinde takip ediyoruz. Vatandaşlarımız ile bir araya gelerek yaptığımız ve yapacaklarımız projeler hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Bizleri muhabbetle karşılayan esnaflarımız ve kıymetli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.” Şeklinde ifadeler kullandı.
Vansesi Haber

Bakmadan Geçme