KAYMAKAM AYDIN'DAN MAHALLE ZİYARETLERİ

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, ilçe sınırlarıdahilindebelediye ve kaymakamlık olarak yapılan çalışmaları yerinde incelemek için mahalle muhtarlarıyla bir araya gelmeye devam ediyor.

Vansesi Haber Merkezi

İlçe genelinde mahalle ziyaretlerine devam eden İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, Selimbey, Cevdet Paşa, Cumhuriyet Mahalleleri'nde incelemelerde bulundu.

Selimbey, Cevdet Paşa ve Cumhuriyet Mahalleleri'nde sırasıyla incelemelerde bulunan Kaymakam Aydın,  yeni yapılacak proje çalışmalarıyla ilgili alan taraması yaptı.  Daha sonra mahalle halkıyla buluşarak talep ve istekleri dinledi.

“Kaymakam Aydın vatandaşları dinledi”

Mahalle sakinleriyle bir araya gelen Kaymakam Aydın, belediye tarafından yapılan hizmetleri anlatarak, vatandaşlardan gelen talep, istek ve önerileri dinledi. Mahalle ziyaretlerinde belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve mahalle muhtarları Hüsnü Avcı, Yılmaz Koçak ve Leyla Tanrıtanır da hazır bulundu.

“Sorunlara çözüm üretmeye çalışıyoruz”

Mahalle sakinleri Kaymakam Aydın'dan mahalleleriyle ilgili eksikliklerin giderilmesini istedi. Aydın, her mahallenin kendine has sorunlarının olduğunu ve bu sorunları çözmek için yoğun şekilde çalıştıklarını ifade ederek, "Bugün muhtarlarımızın davetlisi olarak hem hemşehrilerimizle birebir görüşmek hem de yeni yapılacak projeler için alan taraması yapma adına mahallelerimize misafir olduk. Belediyeden başkan yardımcılarımız ve müdürlerimiz de bizlere eşlik ediyor.Dile getirilen, bizimle ilgili olan bütün problemleri, sorunları, istek ve talepleri birim müdürlerimiz not alıp birebir ilgileniyor. Sizlerden gelen talepler doğrultusunda ilçemizi yönetmek adına bu tür buluşmaları önemsiyoruz." diye konuştu.

Mahalle sakinleri ile muhtarlar gerçekleştirilen ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Aydın'a teşekkür etti.

Bakmadan Geçme