Karamollaoğlu oyunu kullandı

Milli Görüş hareketinin siyasi temsilcisi Saadet Partisi'nin Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı olan Temel Karamollaoğlu, Başkent Ankara'daki Çankaya Lisesi'nde oyunu kullandı. Karamollaoğlu, Suruç'ta yaşanan olaylarla ilgili olarak da bir değerlendirme yaptı.

Saadet Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu, eşi Ayşe Yasemin Karamollaoğlu ile birlikte geldiği Çankaya Lisesinde oyunu kullandı. Saat 14.00 sıralarında oy kullanacağı okula gelen Karamollaoğlu ailesi, 1067 no'lu sandıkta oyunu kullandı.

Temel Karamollaoğlu eşi ile birlikte, vatandaşların oy kullanmasını bekledikten sonra oyunu kullandı. Kendisini takip eden basın mensuplarına burada bir açıklama yapan Karamollaoğlu, seçimlerin hayırlı olmasını diledi.

ÖNÜMÜZDEKİ 5 YIL ÜLKENİN MENFAATİNE
"İnşallah huzurlu, rahat bir seçim geçiririz" diye konuşan Karamollaoğlu, "Bu akşam neticeler ne olursa olsun, inşallah memleketimiz için hayırlı olur temennisinde bulunuyorum. Seçimler çok önemli. Çünkü önümüzdeki 5 yıl bu ülkenin menfaatine, ümit ediyoruz ki kararlar alacak hem Cumhurbaşkanı, hem de milletvekilleri seçilecek" ifadelerini kullandı.

ÜZÜCÜ BİR HADİSE
Suruç'ta yaşanan olaylarla ilgili sorulan soruyu da cevaplaan Karamollaoğlu, "Üzücü haber geldi. Şu anda YSK konuya müdahil oldu. İnşallah üzücü hadiseler orada da başka yerlerde de tekerrür etmez" dedi.

Kaynak: Milli Gazete

Bakmadan Geçme