KAPTAN 100. MAÇINA ÇIKIYOR

Kariyerinde Gaziantepspor, Zonguldakspor ve Vanspor forması altında ise üçüncü sezonunu geçiren tecrübeli takım kaptanı Oktay Aydın, Silahtaroğlu Vanspor forması altında Play-off yarı final müsabakasında Sakaryaspor oynanacak maçla birlikte 100. maçına çıkıyor.

Rıdvan Can

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta adını Play-Off'a yazdıran temsilcimiz Silahtaroğlu Vanspor forması giyen tecrübeli kaptan aynı zamanda Vanlı futbolcumuz Oktay Aydın, Play-off yarı final müsabakasında Sakaryaspor ile oynanacak maçta Vanspor formasını 100. kez giymenin gururunu yaşıyor.

VANSPOR'DA ÜÇÜNCÜ SEZONUNU GEÇİRİYOR

Vanspor'un Süper lig takımlarından Gaziantepspor kulübünden transferi başarılı orta saha oyuncusu takım kaptanı Oktay Aydın, kariyerinde Kırmızı-Siyahlı forma altında 3’ncü lig play-off Şampiyonluğu yaşadı. Vanspor forması altında 3'ncü sezonunu geçiren tecrübeli Kaptan Oktay Aydın Play-off yarı final ilk maçında Sakaryaspor ile oynanacak maçta ilk 11’de başlayarak, 100. kez Vanspor forması ile sahada yer alacak. Başarılı saha içi performansı ile taraftarların gönlünde taht kuran ve büyük takdirini toplayan kaptan Aydın, bu sezon da yine takımın Play-Off'a kalmasında büyük rol oynadı. Vansesi Gazetesi olarak kaptanı tebrik ediyoruz.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme