Kandaşoğlu'nun mutlu günü

İlimizin sevilen İş Adamlarından Doğu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve VATSO Başkanı Zahir Kandaşoğlu'nun kızı Ayşe Kandaşoğlu ile Ömer Ertan dünya evine girdi.

Rıdvan Can

Edremit ilçesinde düzenlenen görkemli kır düğünüyle dünya evine giren yeni çiftin nikahını, Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, kıydı. Evlilik cüzdanını gelin ve damada takdim eden Başkan Say, yeni çifte mutluluklar diledi.

Oldukça duygulu anlar yaşayan iş adamı Kandaşoğlu, "Kız babası olmak zor ama bir o kadar da güzel. Bugün sadece kızımızın mutluluğuna şahitlik etmiyoruz. Ailemize bir evladımızın daha katılmasının da mutluluğunu yaşıyoruz” diyerek kızına ve damadına mutluluklar diledi.

"Düğüne ilgi yoğundu"

Kandaşoğlu ve Ertan ailelerinin yanı sıra düğün törenine Van ve il dışından işadamları,  siyasiler, belediye başkanları, siyasi parti il başkanları, STK temsilcileri, Aytemiz petrol yetkilileri, Opel bayii yetkileri ve çok sayıda davetli katıldı. Yoğun katılımın olduğu düğünde misafirlerle yakından ilgilenen Kandaşoğlu, bu özel günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.

Bakmadan Geçme