Kandaşoğlundan Stk'lara Ziyaret

AK Parti Van Milletvekili Aday Adayı Zahir Kandaşoğlu, sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerini ziyaret etti.

Van Ticaret ve Sanayi Odası, S.S. Yeni Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanlığı ve Yeni Marangozlar Sanayi Kooperatifi’ni ziyaret eden Kandaşoğlu, bundan sonraki süreçte destek beklediklerini söyledi.
İlk olarak Van Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret eden Kandaşoğlu, burada Oda Başkanı Necdet Takva ve yönetimiyle görüştü. Uzun süre Van TSO yönetimiyle Van’ın sorunlarını konuşan Kandaşoğlu, bundan sonraki süreçte Van TSO yönetiminden destek beklediğini söyledi.
Kandaşoğlu, memleketin halinin çok zoruna gittiğini söyleyerek, “Herkes bu memleketi terk edip gidiyor. Herkes bırakıp giderse kim bu memlekete sahip çıkar. Bu memleketin bizlere ihtiyacı var. Elbirliğiyle bu memleketi kalkındırmalıyız. Bundan sonraki süreçte sizden destek bekliyorum. İnşallah bundan sonra çok iyi bir ekip gelir ve bu memleketin yüzü güler” ifadelerini kullandı.
Van TSO Başkanı Necdet Takva ise, Kandaşoğlu’nun başarılı olacağına inandığını belirterek, “AK Parti’de fark oluşturacağına inanıyorum. İnşallah başarılı olacaksınız. Van’a büyük katkınız var. Van TSO’ya büyük katkınız var. Bundan dolayı desteğimiz sizinle olacak. İleriki günlerde Van için iyi hizmetler yapacağınıza inanıyorum. Şimdiden size başarılar diliyorum” dedi.
Buradan ayrılan Kandaşoğlu, daha sonra S.S. Yeni Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanlığı’nı ziyaret etti. Burada Başkan Muhittin Yıldızbaş ile görüşen Kandaşoğlu, bundan sonra Van’da yapılacak olan her şeyin takipçisi olacaklarını belirterek, “Namuslu bir siyaset yapacağız. İnşallah iyi olacak. Bu memleket için en hayırlısı neyse Allah onu nasip etsin” diye konuştu.
S.S. Yeni Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Muhittin Yıldızbaş ise, “Bizde sanayi kooperatifi olarak sizi kutluyoruz. Bundan sonraki süreçte başarılar diliyoruz. Bundan böyle üzerimize bir şey düşerse yapacağız. Allah yardımcınız olsun. En iyi adaylar arasında yer alıyorsunuz. Sizi mecliste görmek istiyoruz” şeklinde konuştu.
Daha sonra Yeni Marangozlar Sanayi Kooperatifi’ni ziyaret eden Kandaşoğlu, burada Başkan Zafer Efeoğlu ile görüştü. Efeoğlu ise Van’ın sahipsiz bir memleket olduğunu belirterek, “Bu memlekete çok yazıktır. Hiç kimse bu memlekete sahip çıkmadı. Size de başarılar diliyoruz. İnşallah siz kazanıp gider ve bu memlekete siz sahip çıkarsınız. Bu memleketin sizin gibi insanlara ihtiyacı var. Sizin için ne gerekirse yapmaya hazırız. Bundan sonra desteğimiz sizinledir. Allah yar ve yardımcınız olsun” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme