KAHVE DERYASI MASTERLERİ AĞIRLADI

Van'ın nezih mekanlarından Kahve Deryası, Van Masterler Derneğini turnuva öncesi birlik beraberlik gecesinde buluşturdu.

Rıdvan Can

İkinisan caddesi üzerinde bulunan Kahve Deryası işletme sahibi ve aynı zamanda Van Masterler Derneği üyesi Yılmaz Kılıç'ın ev sahipliğinde  Masterler Kahve Deryası'nda yemekte bir araya geldiler. 

"KAHVE DERYASI'NA TEŞEKKÜRLER"

Gecede konuşan Van Masterler Derneği Başkanı Zeki Yılmaz, "Öncelikle bizleri katılacağımız bu önemli turnuva öncesi ağırlayan değerli üyemiz Kahve Deryası işletme sahibi Yılmaz Kılıç'a, çalışanlarına ve davetimize katılarak bizleri onurlandıran Van Masterler Derneği üyelerine teşekkür ediyorum.Her yıl geleneksel olarak Antalya'da düzenlenen uluslararası futbol turnuvasına bu yılda Van'ı temsilen katılacağız. Katılacağımız bu güzel ve anlamlı turnuvada insanlarla güzel bir dostluk ve kültürel bir bağ oluşturarak, ortaya koyacağımız saha içi performansından ziyade saha dışında da Van'ı en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız. FanaticTour'un organize ettiği turnuvaya Türkiye'nin birçok ilinden ve yurt dışından güçlü takımlar katılacak. Turnuvada her yıl olduğu gibi bu yılda Van'ı en güzel şekilde temsil edeceğiz" dedi.

 

"MASTERLERİ AĞIRLAMAKTAN MUTLULUK DUYDUK"

Yılmaz Kılıç Van Masterler Derneğinin yöneticileri ve futbolcularını ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Üyesi olduğum Van Masterlerle Antalya'da katılacakları önemli turnuva öncesi İkinisan caddesinde açmış olduğumuz yeni mekanımızda moral ve motivasyon yemeği vererek, bir araya geldik. Zorlu turnuvada mücadele edecek tüm futbolcu kardeşlerime başarılar diliyorum" dedi.

Bakmadan Geçme