İzmir Fuarı’na Van Kahvaltısı damga vurdu

Uluslar arası İzmir Travel Fuarında açılan Van standı ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. “Van Güzel, Kahvaltı Van’da güzel” sloganıyla açılan Van standı’nın evsahipliğini Van Belediyesi ile Van Ticaret ve Sanayi Odası yaptı. Van’da bulunan Otel, Seyahat Acentesi, Kilimciler, Gümüşçüler ve kahvaltı salonlarının yer aldığı stand da ziyaretçilere Van anlatıldı.

Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yavuz Karaman, Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Beyaz, Ömer İnanç ve Meclis Üyeleri Yusuf Konak, Harun Çiçek’in katıldığı fuarda Van’a dair güzellikler tanıtıldı. Van TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yavuz Karaman, Van’ı tanıtmak için turizm fuarlarına katılma kararı aldıklarını belirterek “Daha önce Antalya’da yapılan YOREKS Fuarına katılım sağlamıştık. Bu hafta da İzmir’de yapılan TRAVEL TURKEY fuarında Van standını açtık. Van’da bulunan turizmcilerle Van’ı en güzel şekilde tanıtmaya çalıştık. Standımız fuarın ilgi odağı oldu. Özellikle bu yıl “Van Güzel, Kahvaltı Van’da Güzel” sloganıyla Van’ın önemli değeri olan kahvaltı sunumlarımız çok ilgi gördü. Özellikle Van kahvaltısı ile özdeşleşmiş Yusuf Konak ve Sütçü Kenan Kahvaltı sunumları ile ziyaretçilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı” şeklinde konuştu.

Karaman bu yıl tüm fuarlara katılmayı amaçladıklarını belirterek “Belediye Başkanlığı ile yapmış olduğumuz görüşmelerde ortak stand açıyoruz. Van dışarıda bir bütün olarak tanıtılmalı. Bunun için Van’da bulunan Turizmcilerle fuardan önce bir araya geldik. İzmir Travel Turkey fuarında da bu birlikteliğimizi sağladık” dedi.

5-8 Aralık tarihleri arasında açık kalan fuara Van standını birçok ilin Belediye Başkanı ve Valileri ziyaret etti. İzmir Travel Turkey Fuarında Van’dan katılan turizm işletmeleri ise şu şekilde ; HALDİ TURİZM SEYAHAT ACENTASI, GAGİK TURİZM SEYAHAT ACENTASI, AYANIS TURİZM SEYAHAT ACENTASI,YAKUT OTEL, TAMARA OTEL, SARDUR OTEL, BÜYÜK URARTU OTEL, MERİT ŞAHMARAN OTEL, BAK HELE BAK YUSUF KONAK, SÜTÇÜ KENAN, URURTU SAVATLI GÜMÜŞ, AVŞAR KİLİM

Bakmadan Geçme