İYİ BİR KAMP DÖNEMİ GEÇİRİYORUZ

B.Vanspor Antalya Topkapı Palece Hotel spor tesislerinde devre arası hazırlıklarını sürdürüyor. Yararlı bir kamp dönemi geçirdiklerini söyleyen B.Vanspor Teknik Direktör Ramazan Silin,“ Burada fiziksel yüklenmenin en üst seviyesindeyiz. Bunun yanında takım içinde hem sahada hem de saha dışında arkadaşlık ilişkilerinde çok güzel bir uyum var. Şuana kadar geldiğimiz noktada bir sıkıntımız olmadı. Kamp çalışmaları planladığımız gibi gidiyor” diye konuştu.

Rıdvan Can

 

BİRAZ ZAMANA İHTİYACIMIZ VAR

 

Silin,“ Oyun anlayışı ve fiziksel anlamda oldukça iyiyiz. Koşan, mücadele eden ve oynayan bir takım oluşturma çabası içindeyiz. Ancak daha tam olarak hazır olduğumuzu söyleyemem. Biraz zamana ihtiyacımız var. Oyuncularımın bireysel ve takım olarak oyun anlayışıma yakın seviyede olduklarını gördüm.  B. Vanspor daha iyi olacak" dedi. 

 

REKABET PERFORMANSI ARTIRIR

 

Kamp süresince mücadeleyi, rekabeti üst seviyelerde tuğunu belirten Silin, “ Rekabet, performansı artırır. Futbolcularımın hepsi birbirinden kaliteli oyuncular ve herkes birbirini tamamlıyor. O yüzden kadroya girebilmek için futbolcularım arasında tatlı bir rekabet yaşanacak. Bu da takım ruhuna, mücadele anlayışına,  zevk veren futbola ve sonuçlara olumlu yansıyacaktır” dedi.

 

İKİ TRANSFER YAPTIK

 

Ramazan Silin, takımdan ayrılan Volkan Bekçi, Yunus Topçu ve Aykut Çift’den boşalan mevkileri Hatayspor’dan sol bek Bilal Gücüyetmez, Ayazspor’dan santrfor Yusuf Akbulut’un transferi ile doldurduklarını ifade eti. 

 

Bakmadan Geçme